Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    660 Tenere
    Geçenlerde bir konu açmıştım, 25 bin liram var ne alayım diye. Duke 390 ve CB250R ilgimi çekiyordu fakat gittim gördüm bana boyut olarak çok küçük ve rahatlık olarak çok kötü geldiler.

Şimdi abiler ablalar bütçeyi 35 liraya kadar çektim bir şekilde, bana hem şehir içinde güzel gidecek hemde şehirler arası tokat manyağı yapmayacak, selesi güzel, çantalık yeri olan (sırt çantası da olabilir), artçıya uygun bir motor lazım ve mümkünse bu motor 5 litreden fazla yakmayacak.

NC750X e baktım ilk olarak fakat oldukça ağır bir motor ve çok hantal geldi bana onu eledim.

650 versys harika motor ama kawasaki almak istemiyorum pahalı parçalar ve servis sıkıntısı var.

Yine aynı şekil suzuki DL 650 yede baktım ama onada ısınamadım.

Zaten bunların dördüncüsü 660 tenerede bizde var aynı sınıfta başka bir motor almanın alemi yok diye düşünüyorum.

Daha çok naked seven bir insanım NC750S ide X modeli ile aynı sebepten eledim.

Honda bayisinde CB250R a bakmaya gittiğimde Cb500F aşırı derecede hoşuma gitti neden hiç piyasası yok onu anlayamadım, ülkemizin geneli yarış pilotu olduğu için olabilir belkide bilmiyorum.

İkinci el motor alma taraftarı pek değilim, bizim tenereyide bildiğimiz bi abimizden almıştık ama herkese güven olmuyor kimisi kaza yapıyor hiç bir yere işletmeden özel servise yaptırıp hasar kayıtsız diye satıyor.

Bu yüzden bu paraya ben ne alayım ne yapayım sizlerinde fikrini almak istiyorum, aklım CB500F te kaldı ama yeni fikirler almak istiyorum, herkese iyi akşamlar şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Aynı durumdayız. Aradığın nitelikte motor yıllardır yok. Ben İnazuma kullanıyorum mecburiyetten. Yamaha tracer 700 bak istersen. Honda CB500X modelini tüm ısrarlara rağmen inat etti getirmiyor. Neyse sana kolay gelsin.

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Senin aradığın motor Honda deauville

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Arkadaşın dediği gibi tracer 700 yada kendinin de dediği gibi cb 500f olabilir.Yamaha xsr 700 de bir bakabilirsin. Bu arada nc 750 görüntü olarak hantal ama kıvrak diyorlar, bilgine.

Motosikleti
    660 Tenere
    Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı durumdayız. Aradığın nitelikte motor yıllardır yok. Ben İnazuma kullanıyorum mecburiyetten. Yamaha tracer 700 bak istersen. Honda CB500X modelini tüm ısrarlara rağmen inat etti getirmiyor. Neyse sana kolay gelsin.
    CB500X e bir baktımda, gerçekten çok güzel aletmiş. Gelse keşke ömürlük kullansak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------

Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin aradığın motor Honda deauville
    Gerçekten çok güzel duruyor fakat en genci 10 yaşında, ülkemizde çeşit olsada böyle uzun uzun ne yapalım diye düşünmesek ne güzel olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın dediği gibi tracer 700 yada kendinin de dediği gibi cb 500f olabilir.Yamaha xsr 700 de bir bakabilirsin. Bu arada nc 750 görüntü olarak hantal ama kıvrak diyorlar, bilgine.
    Tracer 700 üretimi bitti sanırım o yüzden almak istemiyorum, xsr 700 e hasta oluyorum açıkçası ama fiyatı gereksiz pahalı geliyor sonuçta mt 07 ile aynı motosiklet sayılır ama aralarında 15 lira fark var. NC serisi dizel araç gibi geliyor bana gittim, gördüm, oturdum falan. Vites aralıkları çok kısa, tık tık atmak gerekiyor bilmiyorum hoşuma gitmedi.

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Benelli trk 502 alırdım o kadar fiyat belirleyebilsem.

Motosikleti
    660 Tenere
    15 lira fark yazmışım fakat 6 liraymış yanlış hatırlamışım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

Alıntı Huseyin9595 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benelli trk 502 alırdım o kadar fiyat belirleyebilsem.
    O da gayet güzel duruyor fakat servisi yaygın bir model istiyorum Honda veya Yamaha gibi.

waldorf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin
    Açıkçası ben ne istemiş olduğunu anlayamadım.

Güzel gitsin , şehir dışı tokat manyağı olmasın, sele rahat olsun, artçıya gelsin ama bir yandan da naked olsun.

Dostum istediğin kriterde motor yok bana göre.

Vstrom, Versys, Nc, Tracer'dır bence sana gelecek motorlar.

Versys ve Vstrom'u eledim fiyattan dolayı.

Geriye NC ve Tracer kaldı.

Nc, düşük yakıt tüketimi ve öndeki bagajından başka hiç bir numarası olmayan emekli motorudur bana göre.

Bu durumda Tracer'dan başka opsiyon kalmıyor.
    Aşırı kıvrak makinadır, yazdığım motorlar içinde en rahatlardan biridir.
    Yakıtı 4,5-5l arasıdır.( Tapa gaz gitmediğin sürece).

İlla naked alacağım dersen de Mt7'den şaşma derim.

Motosikleti
    660 Tenere
    Alıntı waldorf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıkçası ben ne istemiş olduğunu anlayamadım.

Güzel gitsin , şehir dışı tokat manyağı olmasın, sele rahat olsun, artçıya gelsin ama bir yandan da naked olsun.

Dostum istediğin kriterde motor yok bana göre.

Vstrom, Versys, Nc, Tracer'dır bence sana gelecek motorlar.

Versys ve Vstrom'u eledim fiyattan dolayı.

Geriye NC ve Tracer kaldı.

Nc, düşük yakıt tüketimi ve öndeki bagajından başka hiç bir numarası olmayan emekli motorudur bana göre.

Bu durumda Tracer'dan başka opsiyon kalmıyor.
    Aşırı kıvrak makinadır, yazdığım motorlar içinde en rahatlardan biridir.
    Yakıtı 4,5-5l arasıdır.( Tapa gaz gitmediğin sürece).

İlla naked alacağım dersen de Mt7'den şaşma derim.
    Aklımda naked alıp önüne uzunca bir cam uydurmak vardı, zaten öyle çok hız seven bir insan değilim daha çok torklu makineler hoşuma gidiyor.

Kendimi de biraz garip anlattım haklısınız, söylediğim gibi bir motor yok sanırım, veya mt 07 veya cb500 tarzı bir şey alıp önüne uzunca bir cam takıcam olay bitecek. Bilmiyorum kafalar karışık.

Birde tracer 700 hakkında şunu sormak istiyorum, 2018 modeli yok gördüğüm kadarıyla, üretimini bitirdiler sanırım. Bu bir sorun olur mu, şuan alsak ileride satmak istediğimizde fiyatı çok düşer mi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)