Geçenlerde bir konu açmıştım, 25 bin liram var ne alayım diye. Duke 390 ve CB250R ilgimi çekiyordu fakat gittim gördüm bana boyut olarak çok küçük ve rahatlık olarak çok kötü geldiler.
Şimdi abiler ablalar bütçeyi 35 liraya kadar çektim bir şekilde, bana hem şehir içinde güzel gidecek hemde şehirler arası tokat manyağı yapmayacak, selesi güzel, çantalık yeri olan (sırt çantası da olabilir), artçıya uygun bir motor lazım ve mümkünse bu motor 5 litreden fazla yakmayacak.
NC750X e baktım ilk olarak fakat oldukça ağır bir motor ve çok hantal geldi bana onu eledim.
650 versys harika motor ama kawasaki almak istemiyorum pahalı parçalar ve servis sıkıntısı var.
Yine aynı şekil suzuki DL 650 yede baktım ama onada ısınamadım.
Zaten bunların dördüncüsü 660 tenerede bizde var aynı sınıfta başka bir motor almanın alemi yok diye düşünüyorum.
Daha çok naked seven bir insanım NC750S ide X modeli ile aynı sebepten eledim.
Honda bayisinde CB250R a bakmaya gittiğimde Cb500F aşırı derecede hoşuma gitti neden hiç piyasası yok onu anlayamadım, ülkemizin geneli yarış pilotu olduğu için olabilir belkide bilmiyorum.
İkinci el motor alma taraftarı pek değilim, bizim tenereyide bildiğimiz bi abimizden almıştık ama herkese güven olmuyor kimisi kaza yapıyor hiç bir yere işletmeden özel servise yaptırıp hasar kayıtsız diye satıyor.
Bu yüzden bu paraya ben ne alayım ne yapayım sizlerinde fikrini almak istiyorum, aklım CB500F te kaldı ama yeni fikirler almak istiyorum, herkese iyi akşamlar şimdiden teşekkür ederim.