http://www.motosiklet.net/forum/moto...za-icerir.html
Forumda benzer bir sorun rc 250 modelinde de yaşanmış bajaj hindistan fabrikasında pek işleyiş hayra alamet değil sanırım ama henüz bu fabrikadan Kawasaki etiketiyle cıkan modellerden bişey duymadık henüz veya aksetmedi foruma. Ucuz işçilik ucuz sorunlar doğuruyor ne yazık ki, çok geçmiş olsun dileklerimle
Eski olsada, kaliteli motosiklet kullanın.
2008 model BMW F800s ile avrupa ve balkanlar turu yaptım 2 ay. Sırbistan Belgrad’da motosikletimi servise yağ değişimine soktum. Kendim de yapabilirdim ama bmw’ye götürdüm.
Adamlar yağı vs değiştirdiler. Üzerine motosikletimde recall yani geri çağırma varmış. Bundan dolayı ufak bir conta ve bir gidon rulmanı değiştirdiler. Ayrıca yazılım güncellemesi yaptılar. Sadece yağ değişimine ücret ödedim.
2008 model motosikletin 2010 deki recall’unu 2018’de yaptılar. Hizmet ve servis budur. Her firmada örnek almalıdır.
bajaj pişmanlıktır.... millet 125 cc ybr ile dünya turuna çıkıyor ... paranıza yazık aynı paraya ikinci el ne motorlar var al bin kullan
Çok geçmiş olsun, bacac tencere markasıdır demiyoruz boşuna!
ite-kaka-ite-kaka nereye kadar götürebileceklerki bu markayı?
tamam, marka kötü, mal kötü ama garanti prosedürün muhteşemdir bu açığını kapatabilirsin. Ancak bunlar 'kandırabildiğimiz kadar keko kandıralın, bozuk bozuk motorları çakalım,bozulursa da arada 3-5 harçlık yedirdiğimiz sayfa adminlerinden gizlemelerini rica ederiz olur biter' kafasıyla nereye kadar yürütecekler bilemiyorum.
şu hintlilere para kaptıran aklınıza şaşıyorum.
bajajı severim türkiye turuda atarım bajajla sonuçda her şehirde servisi ustası varen kötü şartlarda atarım bir kamyon üstüne veririm 300-500 tl yollatırım istanbula ama yurtdışı farklı yurtdışına çıkıcak olsam ne alırsam alıyım 4 büyüklerden dışarı çıkmam yamaha,honda,kawa,suzuki her yerde parçasıda olur serviside özellikle de yzf yada cbf xt600 falan türü bir motorla çıkardım herhalde olabildiğince kara düzen sorunsuz parçası zebille tamircisi çok herkesin tamir edip anlayabiliceği motorlar.. öyle bmw ktm ile bile bilmiyorum çıkmazdım herhalde.. bmw nin ktm nin servisini bulsan ki illa vardır ama sağlam dayarlar parayı..
https://drive.google.com/file/d/1Kdy...w?usp=drivesdk
Ben ekrem beyin pazar lideri demesine takıldım. Mobilden düzgün ekleyemedim ama üstteki fotoğraf hindistan pazar payı. Bizde ucuz diye, heronun distribütör ü dandik diye diğer hintlilerin önüne geçmeniz
ve bi pazar yakalamış olmanız sizi iyi yapmaz,öyle olsaydı kendi memleketinde satardı.
Konuyu yeni gördüm, mesajların çoğunu okudum ve tarafsız biri olarak bağzı şeyler söylemek istiyorum.
Öncelikle bajaj kalite olarak japonların uzağında kalan, çinliden biraz daha iyi bir markadır.
Daha çok fiyatının uygun olmasından dolayı talep görmektedir.
Kullanıcılar Bajaj'ı aslında kalitesini bilerek fiyatından dolayı alır.
Her motosiklet olmadık zamanda arıza yapabilir.
Firmanın Polonya'da servis ve satışı yoksa da elinden bir şey gelmez.
Firmayı Polonya'da dağ başında kaldım bana yardım etmediler diye eleştirmek haksız olmuş.
Her ne kadar bağzıları kurumsal bulmasa da Ekrem beyin bir yönetici olarak
burada sabırla herkese cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışmasını da takdir ediyorum.
yurtdışı turu iki türlü atılır ya bizim gibi italyaya gidersin misal ordan motor kiralarsın biz orda beverliy 500 kiraladık italya turu attık resmen .. yada motorunla çıkarsın ki global bir marka ve o markanında global olan bir modelini tercih edersin.
gezgin seyyahların çoğu adamın burda 100 bin liralık motoru olsa bile seyahete ya eski bir motor alıyor karadüzen parçası bol çok satmış yurtdışında yada modelli cbf yzf gibi satılmadığı ülke olmayan parçası afrika nın kabile ülkelerinde bile bulunan motorlarla çıkıyorlar..
işte öyle dünya turuna çıkan bir çift vardı yzf ile bir arkadaş vardı kazakistana falan gitmişdi cbf ile.. Mantık belli en kötüsü yapılamıycak kadar büyük bir arızası varsa bırakır motoru atlar uçağa gelirim gözüm arkada kalmaz.. 100 bin lrialık 50 bin liralık motoru bırakamassın ama 7-8 bin 10 bin liralık motoru gözden çıkarabilirsin.
Geçmiş olsun..
Tura çıktığını facebook grubundan öğrenmiştim daha sonrasında ufak bir kazanı sonrasında haber alamadım arka planda bahsettiğin durumlar olmuş sebebi oymuş demekki.Vakti zamanında bu formda pulsar sayfasındada benim gönderilerimin bazıları sebebsiz yere silinmişti başıma malum hadise geldiğinde hatta silindiğini dile getirdiğimde cevap veren bile olmamıştı herkes sus,pus benimle beraber bazı arkadaşların söyledikleride silinmişti ilginç bir şekilde nasıl oluyor anlam veremiyorum cidden Buraya kadar haklısın post silinir vs.
Haksız olduğun kısımlar ise bir firmayı sponsor olmaya zorlamak giteceğin yerde en ufak sorunda tek başına kalacağını bilmek olduki sorun çıkardı ücreti karşılığında bu gelmiyormu yada konuşulup ortak payda buluşmak sponsor olun yedek parçada diye zorlamak tuhaf geldi üstelik oktay abinin teklifide oldukça mantıklı kimse öyle işi gücü bırakıp polonyalara gelip senin işini halletmez yol ve yedek parça fiyatı istemiş ama sen faklı hesap yapmışsın gidiş,dönüş uçak bileti,konaklama,yedir,içir,gezdir Vs sonuçta tercih burada sizin.
Firmaların özellikle türkiyedeki hiç bir firmanın yurt dışında böyle bir durumda size ne böyle bir hizmet verir nede garantisini başınıza gelen üzücü ama durumu değiştirmez.
Ekrem abiyi yakından tanıma fırsatım oldu çok güzel bir insan elinden geldiğincede yardımcı oluyor birçok kişiye o konuda hakkını yiyemeyiz.Benim gözümde ekrem ata : Ekrem abidir.(bajaj ekrem abi,ekrem abi kuralkan vs değildir)firma bir tarafa ekrem abi bir tarafa imkanlar çercevesinde gücü yettiği kadar yardımcı oluyordur.
Bajaj 5 yıldır satış lideri olabilir fiyat konusu eleştirirm ama düzelmeyen sorunları halen devam etmekte 5 senedir ve kimsede diyemezki pulsar sorun çıkartmaz sorunsuzdur diye ama sürekli bajaj segmentinde 1 numaradır şöyle satıyoruz böyle satıyoruz demeninde bir manası yok açıkcası.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)