Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sıcak asfalt ve ekipmansız sürüş

REKLAM ALANI
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bugün 35 derece sıcakta sadece şort ve tişört ile 10 km. sürüş yaptım. inanın kendimi fırın içinde dönen pişmiş tavuklar gibi hissediyorum.

o asfaltın sıcağı, o saç kurutma makinasından çıkar gibi insanın suratına vuran sıcak; anlayamazsınız!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YAHYaONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS/ Yamaha tracer 700
    Niye yaptın ki ?

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    ekipmansız çıkamıyorum korktuğum için ekipmanlada pişiyorum mecbur kalmadıkça gündüz çıkmıyorum şuan açıkçası

Metilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynı şeyi full ekipmanla, bir temmuz günü öğleyin 1 gibi Aydın/Denizli arasında yaptım. Sen tavuk dersin, ben detoks yeteri kadar su ve mineral takviyesiyle fücuttaki bütün mikrop vb şer odaklarını bünyeden atıyoruz. Demiratın üstündeki zihinsel rejenerasyonda bonus.

bir ara bacaklarıma o kadar sıcak vurdu ki, durdum, motor mu yanıyor acaba lan diye bir baktım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

Alıntı YAHYaONUR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye yaptın ki ?
    mecbur kaldım.
    birbilent bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Şu kadar diyeyim. Ne kadar mecbur kalsamda binmemek için çabalarım. Çünkü düşünce güzel olmuyor. Bu hasta halim ile viraj yapmaya gidecektim. Çünkü viraj yapılır

Neyse hastayım geçen haftadan beridir. Baktım terli terli bünyeye vuruyor gitmedim. Ne kadar kudurmak istesemde kudurmadım. Çünkü sonu acı.

Bir tanıdık abi kan akacağına ter aksın der. Ekipman konusunda.

Motosikleti
    Piaggio x10
    eKipmansız ve kasksız bakkala gitmem.İyi bir ekipmana sahipsen , motor hareket ettiği zaman zaten ferahlıyorsun .Bende bugün 32 derecede kullandım .

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Yemin olsun 250 le giderken esen rüzgar bile soğutmuyor adamı motoru ilkbahar ve sonbahar aylarında kullanıp yazın bodruma kapatacan

frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Bende dün gece İstanbul da yaşıyorum tişörtle bindim (kask+eldiven) binmez olaydım dünden beri karnım çok kötü ağrıyor rüzgardan mahvoldum resmen. Terden ölsem de binmem bir daha korumalı mont olmadan.

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Bugün 38 derecede kask ve yarım eldivenle dolaştım. Kaskın içinde boğuluyordum kaskı çıkardığımda saçlarım yıkanmış gibiydi yarın bakalım tam ekipman bodruma geçicem,beni neler bekliyor

Alıntı E.Yzr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün 38 derecede kask ve yarım eldivenle dolaştım. Kaskın içinde boğuluyordum kaskı çıkardığımda saçlarım yıkanmış gibiydi yarın bakalım tam ekipman bodruma geçicem,beni neler bekliyor
    of. çok sıcak buralar panpa. alev esiyor adeta.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Ben geçen sene klimalı arabadan inip motora binmiştim, merkezde park yeri sıkıntısı var die. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nı inerken o kadar bunalmışımki, klima düğmesi die çalışan motorun marj düğmesine bastım. Emektar Pulsar Hey gidi günler hey

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Çözüm yine bizim buralardan gelmiş

https://youtu.be/w8otJ0mW10s" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

https://youtu.be/w8otJ0mW10s

Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çözüm yine bizim buralardan gelmiş

[video]https://youtu.be/w8otJ0mW10s[/url]

https://youtu.be/w8otJ0mW10s
    muhahaha cok iyi ya.

kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hava iyi beyler çok şeyapmayın(marmaradayim), Sabah da akşam da aşırı bi sıcak yok, öğlen sıcağında biraz uzak durmak yetiyor.Katmansiz tam yazlık montla 100-110 üstü hızda iğne gibi monta giren ruzgardan karnım göğsüm acıyor hatta ne sicağı( terleyenler taşlamaz umarim), yazlık botun içi de mis gibi hava alıyor virajı da buldun mu daha ne, düşük hızda idare eder yine de yedek balaklava bulunduruyorum, duruma gore açık kaskla çıkıyorum kask sıcaktan ve yüze vuracak ruzgardan da koruyor galiba , daha ağustosu kirkbeşderece sıcağı olacak..

sash_009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250 (2016)
    Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava iyi beyler çok şeyapmayın(marmaradayim), Sabah da akşam da aşırı bi sıcak yok, öğlen sıcağında biraz uzak durmak yetiyor.
    Gel sen gel bi Marmaris'e...
    Respect

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)