Resimde Biraz illüzyon wardır kusura bakmayın yazıyı görmeniz biraz zor olabilir ben size baştan diyim ekranın yarısı bi defter yada dergi ile kapatın öyle bakın yoksa yazıyı göremeyebilirsiniz...
Resimde Biraz illüzyon wardır kusura bakmayın yazıyı görmeniz biraz zor olabilir ben size baştan diyim ekranın yarısı bi defter yada dergi ile kapatın öyle bakın yoksa yazıyı göremeyebilirsiniz...
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
Tahminimce Antalya'da kayıtsız bi o kadar daha vardır
Çırpınırdı Karadeniz,bakıp Türkün Bayrağına
Hic sasirmadim desem . Burda cadde boyunca bir suru motosiklet saticisi gormeniz gayet dogal.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Katılıyorumhector81 adlı üyeden alıntı
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
Ben bişey anlamadım ya
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
konudan çok o bmw ye hasta oldum ben
kurtarın beniiiiiiiii uzun zamandır bmw almak istiyorum ama para yok
yaw bence bu eski bir data olabilirmi acaba???
S&S
anlamana gerek yok zaten boş wer saten daha motorun yok
Benim de yok çaktırmayın
derginin ağustos sayısından aldım bu günde ağustosun biri
ama adamlar eski bişeyi yeni dergiye basmış olabilirlermi bilmiyorum...
2. olmak ta güzel ama önemli olan motor sayısının çok olması değil elbette acaba hangi ilde bilinçli motorcu sayısı daha çok ...???
yaw ankarayı adam yerine koymamışlarmıda yazmamışlar arakadaşlar
bende konya ereğliden ağcaoğlu sen motormu satıyon...................
Vay be başkent ilk 8 de yok ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
oynamıyorum işte küstüm ben
hmm valla arkadaslar bana artik motor o kadar klise geliyoki (yani motor fazlaligi) manisa- salihli de oturuyorum,80bin nufus var,40bin motor var bu da sadece kayitli olani,gecende emniyete gittim bi sebeple,binlerce motorda orda var,artik her kirmizi isikta etraftaki motorlar insani strese sokuyor.ya abi adamlar bilincli olsa neyse,eline azcik para gecen motor aliyor %90inda ehliyet ve plaka yok,yani resmen millete korku saliyorlar,artik bir an once okuluma gidip(istanbul)orada motosikletin keyfini surmeyi istiyorum,,,...istanbulda motor cok az gibi gelio insana:d
Ankara'da nasıl motor yok, nasıl listeye girmez. ben Ankara'dayım ve benim motorum var. yazın kardeşim oraya Ankara=1.
iklim önemli iklim...
"Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)
ya benim memlekette 74.000 tane motor var bunun %40 serseri,yardımseverlik yok dayanışma yok malesef
o kadar motor var daha hiç bir gezi mezi görmedik
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)