Bugun arabamla 16 15 deki randevuma yetismek uzere 14. 30 da yola ciktim. 2 saat trafik cektim. 20dk gec kalmisim esenyurt istasyona siramatik numara vermedi. Istanbulda gec kalma hakki 15dk mış berlinde yasiyoz sanki Vizeye sordum cagri merkezini arayin randevu tazeleyin dedi. Cagri merkezinde 25dk surundukten sonra ayin 19 una randevu verdi almadim tabi.
Memura sonra gorevliye en son amire gittim.
Dedim 2 saat trafik cektim uzaktan geliyorum beni en sona yazin farketmez ama bugun bu isi halledelim rica ediyorum. Dedi insanlar oruclu evlerine gitmeli uzgunum oyle bi hakkiniz yok.
Dedimki bugun gun icinde buraya randevu almak mumkunmu degil. benim 16 15 e hakkim yokmuydu vardi kullanmadigim icin istasyonda herhangi bi sn gecikme yasandimi yasanmadi. Dedim hakkimi en sonda kullandirsaniz benim yuzumden kimse gec gitmis olmayacak. Ama ben surunmus olacagim ve bosu bosuna. Dedim az insaf rica minnet hak getire
Nuh dedi peygamber demedi
Ilk defa bu kadar sinirlendigimi hatirliyorum cam cerceve indirecektim yeminle.
Sonuc olarak bi bucuk saat daha trafik ile eve dondum gunum rezil oldu. Hala cok sinirliyim. Kime nereye sikayet edilir kim ipler bilmiyorum.