xterkan adlı üyeden alıntı
Hemen hemen aynı düşüncede olduğum arkadaşlar da gereken yorumları yazmış sağolsunlar,
Ayrıca Akp yandaşı arkadaşlara belirteyim 15 temmuzda arkadaşımın babası ve kardeşi öldü, akrabalarımdan yaralananlar oldu, bende bir süre meydanlarda olmuştum ,ayrıca dolar bozdurun denildiğinde, neyse dedim, mesele ülke meselesi kaşıklada olsa yangını söndürmeye çalışalım, hesabımdaki dolarları bozdurdum, ayrıca bir ara bu sitede iphone telefon alıp almama meselesi oldu, bazıları cari açık, ithal ürün ,pahalı almayın israftır diye yorumlarda bulundu,kaldıki bir lüks otomobil yüzlerce iphone alır
Ne demek istiyorum, Akp taraftarı olmamama rağmen, ülke meselesidir diye, gereken yerlerde, vatandaş olarak üzerime düşeni yapmışmıyım? yapmışım, gereken yerlerde de bırakın eleştirelim, bu iğneyi kendilerine batırmadık ça bu ülke daha da kötüye gidecek, madem bu kadar lüks hayat istiyorsunuz, o zaman hükümete üretelim diye neden baskı yapmıyorsunuz ?
Ağam paşam bilir mantığıyla gittikçe, siz fakirleşmeye, onlar zenginleşmeye devam edecek, filmin sonunda artık kim kime, dum duma mı olur, bilemem kötü olacağı kesin ,bu kesimin birçoğu nankördür ,partiden ayrılana tu kaka derler ,eleştirene tu kaka derler ama kendi safına geçince oo kraldır padişahtır diye yağ çekerler, örnekleri jöleli, Numan bey, Soylu bey, Bahçeli bey, Destici bey ,Türkeş bey saymakla bitmez bunlar, zamanında asacağız, keseceğiz diye Akp yi eleştirenler, eleştirirken kötü, Akp li olunca iyi, Akp den ayrılınca gene kötü, geçiniz arkadaşlar, ben bu insanların zaten içindeyim ,nasıl bir kafa yapısına sahipler iyi biliyorum ,biz uzaydan gelmedik, toplumun içindeyiz zaten
Bir arkadaşta bahsetmiş Ali Ağaoğlu doğum gününde çocuğuna lüks pahalı araç alır ve bütün medyada magazin haberi olur ama bir Koç, bir Sabancının böyle bir magazin boyutunu gördünüz mü ?
NOT bu lüks araçlar ile muhalif bir milletvekili haber olsa, genede böyle yazıp çizecekmiydiniz ? yoksa Kılıçdaroğlu nun kızının orta sınıf evi için atıp tutanlardan mı olacaktınız ? DİNLEMEYİN ARTIK ŞU YANDAŞ HACI HOCA TAKIMININ SOHBETLERİNİ,YANDAŞ MEDYANIN HABERLERİNİ DOĞRUYU BULUN ARAŞTIRIN OKUYUN ARKADAŞLAR Kolay gelsin