Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Dragstar 650 ye geçiş

REKLAM ALANI
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı chopper86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle teşekkür ederim. Gerek yapmış olduğum iş ve bulunduğum yerden kaynaklı neredeyse hep tek tabanca takıldım. Forum sitelerini takip ederek fikir edinmeye çalışıyorum. Ne yazik ki başka model tarz deneme gibi bir imkanım olmadı. Bir keresinde arkadaşımın R25 ini kullanmistim farklı bir makine olarak baya iyi gelmişti. Hatta bir ara tarz olarak hiç alakası yok ama Cbr 500 ü ciddi derecede araştırmaya başladım. Benelli TRK 502 de incelemistim netten. Daha ekonomik, abs ve hafifliginden dolayı ilgimi çekmişti. Ama oldu bitti hayalim chopper sahibi olmaktı sl200 de tecrübe edindikten sonra sürekli dragstar baktım araştırdım en son kararımı da dragstar üzerinde verdim. Onu bile sahip olduğum gün tecrübe etmek zorunda kalacağım ne yazikki. Çünkü çevremde değişik tarz deneme gibi bir lüksüm yok. Bir de küçük yerde olduğumdan dolayı A2 ehliyet alabildim. O da 35 kw ye kadar müsade ediyor.ona göre motorlar bakindim. Birbiriyle tarz olarak alakasız olmasina rağmen trk502 cbr 500 ve her zaman gönlümde olan dragstar baktım hep.Bu konuda deneyimleriniz varsa paylasirsaniz çok sevinirim. Kullanımı kolay uzun yolda yormayan ve sürekli ariza vererek beni motordan soğutmayan bir makina edinmek istiyorum. Teşekkür ederim
    Honda VT 750-C Shadow daha sorunsuz. A2 'ye de uyuyor sanırım. Max. güç ve gücün ağırlığa oranı tutuyor olmalı. Dragstarlar biraz daha nazlıdır. Üzerlerine düşmek lazım. Daha önce Dragstar 1100 sahibi olmuş biri olarak söylüyorum.
    chopper86 bunu beğendi.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Su an bir tane düşük km li 2007 model ile ilgileniyorum iş/ güç gereği bir ay sonra alabileceğim.Satilmamasi için dua ediyorum. Dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşarsam nefret ederim sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda VT 750-C Shadow daha sorunsuz. A2 'ye de uyuyor sanırım. Max. güç ve gücün ağırlığa oranı tutuyor olmalı. Dragstarlar biraz daha nazlıdır. Üzerlerine düşmek lazım. Daha önce Dragstar 1100 sahibi olmuş biri olarak söylüyorum.
    Teşekkür ederim öncelikle. Shadowda tek çekindiğim şey dragstara göre daha ağır ve ş uzun olması. Tabi bir de dragstarin görsel olarak daha çok hitap etmesi.onceligim kesinlikle beni yormamasi ve kullanımının daha kolay olması. Kuba sl200 dışında bir tecrübem olmadığı için ezbere konuşuyor olabilirim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)