Öncelikle selamlar dostlar aranıza yeni katıldım mecazen degil gerçekten aha şimdi geldim günlerdir aradıgım bilgi paylaşım platformunu umarım sonunda bulmuşumdur artık benim acemiligimden mi yoksa olmayışından mı bilmiyorum güncel bilgi kaynagı bulmak çok zor bilgi diyorum dostlar bilgi altından daha degerli şuan da benim için ben acemi bi kullanıcı olma yolunda ilerleyen hevesli bi bilgisiz bilinçsiz kullanıcıuyım şuan bilgi benim için çok degerli tanışma fastını geçmek istiyorum müsadenizle işte 30 yaşında 1800 tl maaş alan parası saga sola çere çöpe gitmesin de hayallerini gerçekleştirsin diye spor bi motosiklet almaya karar veren çok parası olmayıp kazık yemekten çok korktugu için haftalardır youtube youtube gezen form form bakan biriyim
şimdi dostlarım sizden fikir almak istiyorum akıl danışmak istiyorum bilgi paylaşmak istiyorum haftalardır yapğtıgım araştırmalar dogrultusunda bi motosiklet almaya karar verdim ama hangisini seçecegim bilmiyorum
1. honda cbr 125r (repsol)
2.yzf r125(siyah)
3. ninja 250r (sl degil cünki sl biraz kibar ben kaba biriyim sl bende biraz cılız durur 178 boy 98 kilo )
birde şuan daha yeni ögrenmiş oldugum bir marka ktm rc 125
bu yazıyı anlatabilecegim çok kişi aradım kolaçan prosofi bilmem utku bilmem uçan kuş bir çok kişi ile iletişime geçmeye çalıştım ama derdim çok uzun oldugu için izah edemedim
bu araçların hepsinide günlerdir araştırıyoprum
eleye eleye şu pozisyona geldim
-çelik şase
-acemi oldugum için düşük devirlerde sakin olması icabıyla çift silindir veyahut yakıt düşüklügü ve trafikte ani oluşan durumlardan kurtulabilmek için ani hızlanma için tek silindir (kararsızım)
-sele yüksekligi en fazla 80cm
-agırlıgı 150 160kg arası
-250 lik ninja cbr mı yoksa 125 lik cbr yzf r125 mi
valla kafamın içi bulaşık suyu gibi karman çorman inşallah anlata bilmişimdir ya böyle sorun çıakrmıyacak aldıgım günü (mecazen) servise tamirciye götürtmeyecek yakışıklı tatlı bi bebek istiyorum hız düşkünü degilim abimin naked bi motoru vardı onla eve dönerken kaza yaptık 8 ay abime baktım hastanede benimde ayak başğarmakalrım kırılmıştı abim sakat kaldı o an asla biraha motora binemem dedim abim şimdi topal scooter var bitane motoru kuryecilik yapıyor yine bende ona 1 2 sene sonra bi bindim hosuma gitti bidaha bindim bidaha bindim suan hergün aksamları turluyorum abi 50yi hiç geçmedim onda ama o rüzgar o özgürlük çok hoş yaaa lütfen abi bi sport motor almak istiyorum hadi bakalım bilgili dostlarım dökülün bildiklerinizi bi yol gösterşin bana
Not: UZUN OLDU DOSTLARIM KUSURA BAKMAYIN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DEGERLİ VAKTİNİ AYIRIP BURAYA KADAR OKUYAN DOSTLARIMA
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
gönlüm de cbr 250 r repsol le ninja 250r var yzf r25 de fena degil ama parçaları pahalı diyolar offf kafam çorba gibi yaw