Sanırım yardıma ihtiyacım var :)
Reklamlar
-
Herkese selamlar ben Doğukan. İstanbulda yaşıyorum ve 3 senedir motorsiklet sürüyorum. Siteye yeni üye oldum, 250cc motorsikletimi sattım ve yeni bir motorsiklet almak istiyorum. Sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım var çünkü işin içinden çıkamıyorum.
Öncelikle 150 cc motorsikletle 20 bin km tecrübemin ardından 250 cc (cbr250r) ile de yaklaşık 10 bin km yol yaptım. Şimdi de motorumu sattım ve yaklaşık olarak 31 Mayıs 2018 itibariyle 20.000 TL -25.000 TL arası bir bütçe ile;
. Şehir içinde işe gidip gelirken trafikte kıvrak olacak
. Uzun yola gitmek istediğimde de (yılda 3-4 kere) eşimin yani artçımın ve benim konforlu olacağımız (sele rahatlığı vs.)
. Uzun yolda 140-150 km/s hızda titreme vs gibi rahatsızlıklar yaratmayacak
. En önemlisi de fren sistemi olarak, insanlık hali panik durumunda ne kadar sakinliğimi korumam gerekse de kendime tam olarak güvenmiyorum, bu
sebeple ABS donanımına sahip,
. Enjeksiyonlu,
. Tercihen 2010 üzeri model;
Bir motorsiklet modeli arıyorum.
Scooter düşünmüyorum. Xmax400 vs tavsiyeleri için şimdiden teşekkürler.
300cc 500cc farketmez yukarıdaki özelliklere sahip herhangi bir motorsiklet uygundur. Ha 4 silindir tavsiye edebilecekseniz daha iyi olur sesi çok hoşuma gidiyor çünkü 4 silindirin
Kafamdaki en uygun model CBF 600 var şuanda. Fazer 6 da düşünüyorum fakat abs li olmaması yüzünden biraz soğuk bakıyorum ona ve Fazer çok daha güçlü bir motor. CBF600 daha uysal gibi sanki.
Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Şimdiden teşekkürler Saygılar Sevgiler herkese !
Reklamlar
-
Abs yi çıkarırsan fazer6, artçı konforunu çıkarırsan cbr500r.Cbf600 temiz olsun, absli olsun, 2010 üzeri olsun dersen 25in üzerinde istiyorlar.
-
CBF 600 hakkında bilgi sahibi misiniz ?
-
TNT600 sanırım o paraya alabileceğin en güzel motor olur.
-
caspian34 adlı üyeden alıntı
CBF 600 hakkında bilgi sahibi misiniz ?
2006 model kullandım. İlk gözüme çarpan yakıt göstergesi yok, ikincisi ağır 230kg civarı , üçüncüsü selesi işlem gerektiriyor 30km sonra toto uyuşturuyor. Sizin yerinizds olsam ne yapardım? Fz6 s2 absli model kovalar(bulmanız çok zor) yada daha güncel olan cbr500r alırdım.
-
YasinC adlı üyeden alıntı
TNT600 sanırım o paraya alabileceğin en güzel motor olur.
ABS si var mıdır hocam bu motorun ?
-
Cbf 600 2008 üzeri bakın
Abs,enjeksiyon,konfor,kısaca 600 luk yol motoru
-
Direk NC serisinden temiz bir makine bak bence. Yakıt ekonomik , bakım aralığı uzun , rahat ve konforlu bir motor . Pişman olmazsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler