Selam arkadaşlar,
Motosiklete bir anda başlayan hevesimle ağustos ayında direk ktm rc200 alarak başladım. Daha önce hiç bilmiyordum vitesi felan internetten öğrendim diğer şeyleride ehliyet alırken bir kere cup la tur attım daha sonra vitesli bi motorla tur attım hoca tamam ya sen geçersin dedi :D geçtim çok şükür. Daha sonra onu 4000 km kullanıp aldığım fiyata sattım.
Daha sonra ktm yi sevdiğim için duke 250 sıfır aldım. Onuda 3000km kullandım. Ayakları çok titriyordu bide 140a bile çıkamaması sebebiyle sattım.
R25 için hep apaçi motoru gözüyle bakıyordum. Gittim 1000km de aldım. 4000km kullandım daha sonra düşmem sebebiyle bide yakıtı nedeniyle değiştirmeye karar verdim. Aslında en büyük etken düşmem oldu moralim çok bozuldu çizikler ve masraf olunca. Frenlerinide zaten hiç beğenmemiştim. KTM RC200 de mükemmel frenler vardı her motosikleti öyle sandım fakat umduğumu bulamadım.
En son gidip CF MOTO 400NK aldım. Baya güçlü şekli güzel bir motor. İlk rodajda 3.8 lerde yakarken daha sonrasında yakıt baya arttı bastıkça.
Sesi ve duruşu çok güzeldi aynı zamanda frenlerinide çok beğendim. Daha sonra fren hidroliğinin ordan gelen sıvı canımı sıktı. Servise gittim yenisi eklendi üstünden ve kapatıldı iyice ağzı. Daha sonra gidondan acayip sesler gelmeye başladı tak tak ediyordu.
Bide sevmediğim özelliği fan açıyor sürekli önemli değil ktm den alışıktım fakat sıcaklık devamlı bacaklarımdaydı ve motor soğumuyordu ısınınca kolay kolay. Son olarak artçı yeri çok sıkıntı yaratmaz dedim ama yarattı :D kız arkadaşımdan devamlı azar yiyordum bende onuda sattım 2000km den sonra.
Aslında aklım başka motosikletlerde olmasına rağmen bazılarında abs olmaması sebebiyle ve kendimi zorlayıp borca sokmamak adına dün itibariyle bayiyle anlaşıp sıfır bitane DOMİNAR 400 almaya karar verdim. Yalan yok sevmeyerek aldım İnşallah uzun süre son motorum olur. Kullandıkça severim umarım. Bugün gidip teslim alıcağım. Fotoğraf atarım İnşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
10. ayda 5. motosiklet oldu sanırım. Umarım linç yemem.