5000 TL'ye CBR 125 fiyat mantığı
Reklamlar
-
Yeni motor alacağım 2.el olacak bazısı 8000 tl iken bazısı 5000 tl ve benim bütçem tam olarak 5000 tl.Bu fiyattaki motorlar sizce sıkıntılı mıdır yani bu fiyat aralığı doğru ve yerinde mi? Grenajda hata var diyorlar sadece.Tesekkurler şimdiden
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Cbr 125 lerden bahsediyorum bu arada
Reklamlar
-
Dedemin bir lafı vardı "ucuz mal her zaman daha pahalıdır" diye
-
Grenajda hata var = duvara girdi kağıt oldu
-
asıl önemli olan km yi yazmamışsın o fiyata alsan en iyi şartlarda bir sene içinde yapacağın masraflar kaç tl tutacak?
ön arka lastik, buji, fren balataları, zincir dişli seti, debriyaj balataları, belki motor isteyecek .
birde bunları yaptırmak seni motor sürmekten soğutur mu!
-
-
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Benim dedenin lafıda bu.
-
Ammada atıyorsunuz dedelerinizin lafı mı bublar şimdi 😂
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Ammada atıyorsunuz dedelerinizin lafı mı bublar şimdi ��
amaç mesajın ne olduğu sen yanlış yere takılmışşın hacı abi dededen ne istiyosun
-
Bisikletle devam mı yani? Ucuz motor öneriniz var mı peki 3 bin tl civarı 50 cc falan
-
01 Haziran 2018, 02:27
yazmadığı için varsayım ile düşünüyorum yanlışım olur ise düzelt. sen paran ile önce bir eğitime git yamaha ucuzdur honda biraz daha pahalıdır, ehliyetini al, ekipmanlarını el mont kask korumalı pantolon eldiven vb. yaklaşık 3000 tl bu arada gidecek kalan 2000 tl ile senin başını ağrıtmayacak motor alman zor, sonrasında 6- 8 bin tl gibi bir para biriktirdiğinde o zaman alacak kıvama gelmişsin demektir.
bu arada biraz çalış biraz daha para biriktir, forumu ve motor çeşitleri hakkında biraz daha bilgi edin, senin isteğine uygun motor tipini ve cc sini iyice kafanda şekillenmesi için kendine zaman tanı .
bir seneye kadar bunları yaparsın ve sonrasında aldığın karar senin için en doğru olanıdır, acele iş insana yanlış kararlar aldırır, bizim için senin gibi arkadaşlar kıymetli, kendi kıymetine sen bizden daha az vakıfsın.
-
01 Haziran 2018, 02:31
benim dedemde ucuz etin yahnisi olmaz derdi hep çorbasını içerdik
-
01 Haziran 2018, 05:56
Konudan bağımsız olarak ne ekipmanınmış 3000 liraya. Tabii ki imkan varsa harcanan her kuruşa değer ama ekonomik olarak türkiye şartlarında 1000 lira civarına kask mont eldiven dizlik ya da biraz üzerine konarak pantolon ile alınabilir. Biraz makul yaklaşın lütfen.
-
01 Haziran 2018, 08:49
Herkesin dedesi filazof benimkisi okuyun da memur olun derdi ancak
-
01 Haziran 2018, 12:00
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Benim dedenin lafıda bu.
O laf sakıp sabancının degilmi?
-
01 Haziran 2018, 12:03
EUOGLU adlı üyeden alıntı
O laf sakıp sabancının degilmi?
İngiliz atasözü değil miydi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)