Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj pulsar 150ns

REKLAM ALANI

Cumleten iyi aksamlar. Başlıktaki gibi 2 adet pulsar 150ns buldum. Birisi 2017 cikisli 1 yil garantisi var 7.700 tl oteki 2016 model 2000 bin km 7.300 tl. Arkadaslar ne yapmayalıyim bu 7.300 olan yeni çıktı yoksa otekini alicaktim. Ilk motorum olucak nasil ne yapmaliyim motor sahibine ne tür sorular sormaliyim? Yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Valla ben bakarken araç sahibine bi sıkıntısı varmıdır falan filan bir şey sormuyorum bakıyorum ustama götürürüz al derse alırım.
    Motorun dışını iyi incele 2000 km deki bir motorun bir çok parçasının yepyeni durması lazım. Öyle mi iyi dikkat et.

Ikiside farklı sehirlerde biri izmir oteki istanbul bende bursadayim oralarda tanidik motorcum yok malesef. Malesef öğrenciyim de 2000 bin km olan cebime daha uygun geldi. Ne yapicam bilmiyorum. Oyle fazla motordanda anlamıyorum

burakrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme max 200
    Ns150 taş gibi motor kaçırma

Motor taş gibide 1 yıl garantisi olan fiyati pahali olan mi yoksa garantisi bitmis 600km fazla ve 400 lira ucuz olan mi .d mesele o.

peyloride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF1100 L1
    150NS için iki adet kronik sorun var. Gösterge reset ve 6-7bin devirde gaz yememesi. İki motorun sahibine de bunları sor. İkisi de normalde garanti kapsamında değişiyor. Garantisi olmayanı alacaksan 400 TL civarı tutuyor ikisi (tam emin değilim). Garantisi olanı alırsan yaptırmadıysa bile sen garantiden yaptırırsın en çok buna dikkat et.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler