6000 TL bütçem var ve ben bunu değerlendirip paramın yetebildiğince en iyi motosikleti almak istiyorum.ekipmanlara para ayırdım
6000 TL bütçem var ve ben bunu değerlendirip paramın yetebildiğince en iyi motosikleti almak istiyorum.ekipmanlara para ayırdım
Hero thriller kullanıyorum tavsiye ederim
Hero. Başka motor bakma. Triller denmiş. Güzel motor. Hunk da alabilirsin. Aynı motor var. Parçası bol ve ucuz, 5 yıl garanti. Konuyu kapatabilirsin. Başka motorlara bakma. Videomu incele;
https://www.youtube.com/watch?v=NvwOfhgi-Ko
açıkçası bu soruyu 2 sene öncesinde sormuş olsaydı çok çok çok farklı cevaplar alırdın fakat şu anda piyasa çok uçuk arkadaşların söylediği motorlardan başka pek seçenek yok
Ben o bütçeyle NS 150 tercih ettim. Hunk da güzel.
scooter mı viteslimi onuda yazsaydın keske
Cross kuba black cat da alabilirsiz
scooter almak istiyorum bu konudada yardım edebilirseniz sevinirim
Hoydaaaaaa
O zaman hero dash ☺
Taş gibi Apache yi gömmüşler be ama Cnter ybr sonra Apache derim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Son bir hatırlatma cbf fiyatı 12000 tl cik olmuş, öneri yaparken adamın verdiği fiyatı göz önüne alın direk sallamayın cbf ybr diye. 6000 tl is var arkadaşın
6bin TL ile temiz hem Cbf hemde ybr bulunur, illa denk gelir.
Skuter istiyor arkadaş, bu paraya yok sanırım iyi bişey.
Discover 125 st + iyi ekipman +, bide guzel egitim dadından yinmez
Kısacası hint ya da japon motorlara bak ama sadece motora verme parayı kask eldiven gibi ekipmanlarada para ayırmalısın.Scooter istisyorum demişsin ama Yamaha Crypton sana iyi gider.
arora vesta 50cc scooter öneririm, honda spacy nin birebir aynısı,50cc ama 125cc motoru var,kağıt üstünde 49cc göründüğünden hem vergi yok hem trafik sigortası yapmıyorsun hemde araba ehliyetiyle kullanıyorsun,hiç bir masrafı yok,benzini koy git
trafik sigortasına bile yıllık 800-1500 arasında para ödemek zorunda olduğumuzdan sırf bunun için bile tercih edilir
ben bu motordan 10 gün önce aldım bitane şehir içinde kullanıyorum,benden gören teyze oğluda benimkini biraz kullandı 2 gön öncede onada aldık bitane
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...67860364/detay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)