pembe cbr'yi nasıl beyaza dönüştürürüm şuanki hali bu,nasıl pembe yerleri beyaz yaparım kaça patlar bana?
pembe cbr'yi nasıl beyaza dönüştürürüm şuanki hali bu,nasıl pembe yerleri beyaz yaparım kaça patlar bana?
Çamaşır suyuna yatırabilirsin 1 gece.Ama dha fazla kalmasın motor sağırlaşabilir.
pembe gönlüm sende
onlar sticker şeklindedir, düzgünce çıkartırsanız motorunuz bembeyaz olur.
Bir reklamcıya gidiyorsun motorla, gösterip derdini anlatıyorsun. Bir de ne renk istiyorsan onun fotoğrafını gösteriyorsun, yapıp yapıştırıyorlar, çok da güzel duruyor. Fiyatı da hemen verebiliyorlar.
Ben senin yerinde olsam böyle kullanırım motoru. Sanki kız arkadaşımın motoru da, kaçırıp geziyormuş gibi. Renk efsane tatlı durmuş cbr'de. Tabi zevkler ve renkler sonuçta
Al bin ya diğer cbrlerden bi farkın olur :D
Bu motor Muğlada değilmi bu arada
Joker stickerı hariç çok beğendim. Bu motor benim olsaydı yalnızca o jokerden kurtulur, böyle kullanmaya devam ederdim.
Ayrıca yukarıda denildiği gibi reklamcıya danışmak en mantıklı seçenek sizin için, hem farklı önerilerde de bulunabilirler stickerlar konusunda.
Dolapdere'de böyle bi CBF150 görmüştüm. Adam her yeri pembe beyaz yapmıştı
Dostum bu pembe yerlerin nerdeyse hepsi sticker. Hepsini söküp çıkartması en fazla 10 dk nı alır. Söktükten sonra gazyağı ile silersen yapışkan izi de kalmaz.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Yaa pembe falan ama oldukça başarılı bir uygulama olmuş aslında. Pembe gömlek giyiyor artık erkekler, motorda da aşılabilir bence
arabalarda var motorda niye olmasın pespembe peugeot 206 görüyorum ben baya kabasakal bir adam kullanıyor ibne diye düşünmedim yani kızların hoşuna gider bu renkler manita kovalamak için pembe yapmış olabilir
Aynen muğlada satın almayı düşünüyorum ama sıkıntı çıkaracak diye korkuyorumda çünkü bu fiyata hiç cbr 250r görmemiştim(7500tl).
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
sanırım 250r kullanıyorsun full depo iken 80-85km/h'larda yakıt tüketimi ne kadar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)