FC-Moto'dan alışveriş yapmayın
Reklamlar
-
Mart'ın 15'inde FC-Moto'dan Büse GP Evo bot aldım. Her şey dahil tam tamına 488.02 TL tuttu. Salak gibi kredi kartı yerine hesap kartımdan alışveriş yaptım. Anında para hesabımdan çıktı. Neyse akşamına da iptal için email yolladım ertesi gün iptal ettiler.
Şimdiye kadar sıkıntı yok. Ama sipariş edeli 2.5 ay olmasına rağmen paramı geri yollamadılar. Kaç kere email attım kaç kere aradım dedikleri biz sipariş edilince kredi kartınıza alışveriş tutarı kadar parayı reserve ediyoruz kargoyu yollayinca da hesabınızdan çekiyoruz. Şimdi ben eBay'den de Amazondan da alışveriş yaptım dedikleri gibi oluyor. Para kargoyla beraber çekiliyor. Bu elemanlara kaç kere banka hesabımın özetini yolladım hala dediklerini aynı. Kaç kere bankamı aradım para 15'in de hesabınızdan çıkmış dediler. Şimdi de bana biz kartinizdan reserve ettiğimiz parayı iptal ettik diyorlar. Durmadan aynı şeyi söyleyip duruyorlar. Parayı gerisi yatirmayacakları belli. O yüzden sizde bu anasını şey ettiğimin heriflerinden alışveriş yapmayın. Paranızı bunlara kaptırmayın. Gidin motoin'den alın. Bu bunlardan 2. Alışverişimdi ilkinde sıkıntı yoktu ürünler filan sağlamdı ama şimdi hiç güvenim kalmadı.
Reklamlar
-
488 tl çöpemi gitti şimdi tüketici hakları hakem heyetine başvurun parayı geri vermeselerde en kötü size o tutarda alışveriş yapma imkanı verilicektir başka yolu yok başvurun geç kalmadan
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
488 tl çöpemi gitti şimdi tüketici hakları hakem heyetine başvurun parayı geri vermeselerde en kötü size o tutarda alışveriş yapma imkanı verilicektir başka yolu yok başvurun geç kalmadan
Kalkıp Almanya'ya mı gitsin adam 400 lira için Uçak bileti en az 800 vardır...
-
MSMorkan adlı üyeden alıntı
Kalkıp Almanya'ya mı gitsin adam 400 lira için
Uçak bileti en az 800 vardır...
ben türkiyede var zannediyodum ya durum sıkıntılı oldu şimdi
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
Problem FC moto ile alakalı değil ki, adamlar ertesi gün iptalini yapmışlar zaten. Uluslararası para transferi ile ilgili konu, havuzda bir yerlerde takılmış kalmıştır.
Bu problemi yine çözecek olan senin bankan.. Hesabından şu tarihte çıkmış, gerisini biz bilmeyiz diyip işin içinden çıkamaz. İptal dekontun elinde ise paylaş, üzerine düş. 3-5 güne döner o para.
-
Levent adlı üyeden alıntı
Problem FC moto ile alakalı değil ki, adamlar ertesi gün iptalini yapmışlar zaten. Uluslararası para transferi ile ilgili konu, havuzda bir yerlerde takılmış kalmıştır.
Bu problemi yine çözecek olan senin bankan.. Hesabından şu tarihte çıkmış, gerisini biz bilmeyiz diyip işin içinden çıkamaz. İptal dekontun elinde ise paylaş, üzerine düş. 3-5 güne döner o para.
Banka ile konuştum bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Alışveriş yaptığınız yerle alakalı diyorlar. Adamlar da yeni bana iptal ettiklerine dair bi pdf yolladılar.
-
ben fc den çok alişveriş yaptım en son tcx rush bot siparişi verdim herzaman tıkır tıkır işliyor.Neden akşam direk iptal yaptın sebebi özel değilse?
-
2 Hafta önce Held'in bir deri montunu beğenmiştim, indirimli hali 850 TL idi, pintiliğim tuttu almadım, bugün bakayım dedim 1100 TL olmuş. Kahrolsun Euro..
-
fc moto dan iade ettiklerine dair işlem numarası gibi bişey talep et. o iade işlem numarasını bankana ver onlarda parayı hesabına geçsin. Sonra da bankanı değiştir. Çünkü bunu yapması gereken onlar.
-
Anfibi adlı üyeden alıntı
ben fc den çok alişveriş yaptım en son tcx rush bot siparişi verdim herzaman tıkır tıkır işliyor.Neden akşam direk iptal yaptın sebebi özel değilse?
Hocam paraya sıkıştım iptal etmek zorunda kaldım. Dediğim gibi önceki alışverişimde hiç sıkıntı yoktu. Bunda böyle bisi yaşandı.
-
Konunun fc moto ile alakası yoktur banka ile alakalıdır. Onların üstune gitmen gerek fc moto sana yazılı dönüs yaptı ise bankaya ilet
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
Para euro olarak askıda duruyodur durduk yere paran degerlenecek
-
Senin iptalin yüzünden, adamlar iptal ediyor. Ama uluslararası para transferi yüzünden sana ulaşmadı veya geç ulaşacak diye bok atmanın manası yok!
Evet sinirlisin anlıyorum seni ama bankan bu durumu çözmesi lazım. Adamlar iptal etmiş daha ne yapsınlar?
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Senin iptalin yüzünden, adamlar iptal ediyor. Ama uluslararası para transferi yüzünden sana ulaşmadı veya geç ulaşacak diye bok atmanın manası yok!
Evet sinirlisin anlıyorum seni ama bankan bu durumu çözmesi lazım. Adamlar iptal etmiş daha ne yapsınlar?
Başkan doğru diyorsun. Banka ile konuşunca alışveriş yaptığınız yerde sıkıntı var dediler ki hala diyorlar. Bende bi sinirle açmış oldum konuyu.
-
ben de daha önce enpara ile alışveriş yapmıştım. para anında çekildi.
2-3 gün sonra bana mail attılar, stokta kalmamış, 2 hafta sonra gönderebiliriz diye.
bende siparişi iptal edin dedim, 1 hafta sonunda para iade edilmişti.
-
Böyle şeyleri limitli sanal kart ile yapmanız lazım. Banka kartı kullanmak külliyen yanlış ve tehlikeli. Kart numaran ele geçse hesabında ne var ne yok söğüşleyebilirler. İade için her iki tarafı da sıkıştır. Siparişi iptal etmeleri iade prosedürünün sadece başlangıç adımı. Banka kartına iadede sıkıntı olabilir.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Böyle şeyleri limitli sanal kart ile yapmanız lazım. Banka kartı kullanmak külliyen yanlış ve tehlikeli. Kart numaran ele geçse hesabında ne var ne yok söğüşleyebilirler. İade için her iki tarafı da sıkıştır. Siparişi iptal etmeleri iade prosedürünün sadece başlangıç adımı. Banka kartına iadede sıkıntı olabilir.
Doğru diyorsun. Salak gibi hesap kartı ile yaptım. Hesap actiracagim bu işler için zaten. 2.5 ay oldu neredeyse ki ertesi gün iptal etmişler. Niye sıkıntı olabilir öğrenebilir miyim?
-
06 Haziran 2018, 11:08
Pazartesi günü bankama harcama itirazı formu yolladım bugün hesabıma para yattı. Arkadaşların dediği gibi bankamla ilgiliymiş. Boşu boşuna alamanların günahını almışız
-
06 Haziran 2018, 11:25
Kredi kartı ile alışveriş yaptım, sipariş kargo yapılana kadar para çekilmedi..
-
06 Haziran 2018, 11:42
Moderasyon başlığı değiştirsin veya silsin de bari insanların üzerinde yok yere kötü yorum kalmasın.
-
06 Haziran 2018, 12:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)