Ninja 300 eğimli yolda 199
R25 eğimli yolda 194 kmh hız yapıyor
Ninja 300 eğimli yolda 199
R25 eğimli yolda 194 kmh hız yapıyor
Yaptıysa japon yaptı bu sevinç niye düz yolda gaz kolunu çevirmek başarımıdır..
Ohaa hemen R25'i satayım da Ninja 300 alayım.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Düşük devirde torklu olması daha önemli beyler boşverin son hızı. Ben Domi sürüyorum 8 9 aydır inanın düşük devir tork u ekstra 10 20 km hızdan daha önemli. Zaten 160 la gitmekle 180 le gitmek arasında öyle ahım şahım fark yok.
Her ne kadar bu tarz motorlardan tam anlamıyla racing diye bahsetmek doğru olmasa da sonuçta racing kategorisinde yeralıyor ve bunlarda tork'dan ziyade beygir gücü önemli çünkü yüksek devirde beygir gücüne ihtiyaç duyuyor. Torku yüksek tutulsa motorun uzaması fazla iyi olmaz seri seri vites atmak gerekir. Torklu motor bence şehir içi kullanım için ideal. Bu 250'lik racing sınıfı ise yüksek cc' supersportlara alışma süreci olarak örnekleyebiliriz. Yani bir naked motorun gidon açısı, kontra alması, çok yatık olmasa da oturuş pozistonu ile falan kıyaslanabilir
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Buralar daha da karışır. Benim bildiğim memleketimin R25çisi bunun altında kalmaz!
aradaki fiyatt farki ? 🙄
Hayır eğimli yol :D geçen gün benim nc ile kendince kapışmak isteyen r25çi rampayı görünce tozumu yuttu yetişemedi bi daha. Anlık hızlarla hem de aşağı yönlü eğimi olan yolda neyin gösterişi bu
Evet bir ' kim daha uzağa işer ' içerikli konu daha . O motorun üstüne maymun otursa düz yolda gaz verdirsem o hızı maymun' da yapar .
Bu iyiydi ahödjfhjskkll
Ben hala diyorum. Şu R25'e hala nasıl 200 yaptıramadılar şaşıyorum.
İnsanların 5-10 km fazla hız yapıyorlar diye motor değiştirmelirini,karşılaştırmalarını anlayamıyorum.
Hava şartları,motorun bakım durumu,lastikler herşey hıza etki eder.Ama dediğim gibi 5-10 m fazla hız yapmış bence çok boş muhabbet.
Ona bakarsanız,Yamaha Xt660R 189'da kesiciye giriyor.660cc 48 beygir.Gerçek torku anlarsınız o zaman.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)