Acil taktik cok güzel bir kiz motora binmek istiyor ama yanimda kask yok
Reklamlar
-
Beyler herzaman geldigim barda cok güzel bir kiz düsürdüm kiz motorla gezmek istiyor biraz gezelim mi motorla dedi simdilik oyaliyorum ama yanimda ikinci kask yok Frankfurtta yasiyorum polis görse cok sakat bir durum evde uzak 15 km en az 20 dk sürer kaski almak acil taktik...
Reklamlar
-
şimdi anlamadım şuan bardasınız kızı oyalayıp konumu açtın eğer öyleyse kendi kaskını kıza ver yakalanmadan gezdir biraz yada olmaz de yapıcak bişey yok
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
şimdi anlamadım şuan bardasınız kızı oyalayıp konumu açtın
eğer öyleyse kendi kaskını kıza ver yakalanmadan gezdir biraz yada olmaz de yapıcak bişey yok
Evet konusuypz simdi aklima tek care forum geldi burda saat bir eve gidip belki simdi kaski alirim zordayim kiz cok güzel
-
Lavaboya 2dkk uğra , bişeciin kalmaz
-
Evet bardasın ve içiyorsun hemide motora pinecez diyorsun üstelik tek kask ile Tebrikler. Heyecan yapma gönlü varsa yarın da binersiniz. En yakın hotel’e gidin bence ☺
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Lavaboya 2dkk uğra , bişeciin kalmaz
Abi yapma gençlere söyle
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Abi yapma gençlere söyle
Ya'hu yok o deel , bizim bi kuzen vardı alamanyadan hersene yazları gelip , "jaquelin" ile şöyle eğlendik böyle gezdik , yok efem neymiş jakuzide , yok efem bilmemne königin kalesinde.. gezdik fişmekan.
Bizde(ben ve akran geri kalan mahalleli) dinleyip , ammada atyon sıkyon vs gülüp geçerdik , bi sene soora bu ...kuzen albümle geldimi , teeekk tek tüm anlattıklarını gösterdimi.
İşte o zaman hayatı sorgulamaya başladım
Hele o dönemde nintendo gameboy çıkmış kasetli tip , adams family vs , bide 100 mark bu bakıııın derdi...ng
Hasılı yeni nesil şe'etmesin bi yerleri şişmesin diye bu çabam.
-
Başlık iyi de,- ''Kız duşurmek''- istediğini alabilmek böyle zor olmalı,ilginçtir hayatımda hiç kız düşürmedim..
-
Walla senin hayatın benim için çok önemli. Böyle bir güzelliği hunharca tehlikeye atamam de. Beraber buluş. Baktın ikinizde hoşlaşıyorsunuz. Kap 1 tane kask al kızı arkana.
Edit kızlara sadece kask yada ekipmansın motora bindiren motorculara da deli kızıyorum ama tehlike insanı azdırıypr herhalde.
-
-
kefkes adlı üyeden alıntı
Başlık iyi de,- ''Kız duşurmek''- istediğini alabilmek böyle zor olmalı,ilginçtir hayatımda hiç kız düşürmedim..
arkadan itersek düşmüyor mu
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Hayatım boyunca bende hiç kız düşürmedim nasıl düşürdünüz çelme filan mı takıyoruz
-
O zaman kendi kafan´dan fedakarlık edeceksin.
-
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Kız düşürmek, sanki biraz seviyesiz bir tanımlama olmuş.
-
Evinize dönün, yatın uyuyun. Hem dinlenin, hem vücudunuzdaki kan beyninize geri dönsün. Uyanınca foruma ne yazdığınıza bakın, çok güleceksiniz.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Evinize dönün, yatın uyuyun. Hem dinlenin, hem vücudunuzdaki kan beyninize geri dönsün. Uyanınca foruma ne yazdığınıza bakın, çok güleceksiniz.
Harbi simdi foruma bir baktim gülmekten yerlere yattim dün o halde hangi ara konu actim bide millet sabah 8 de taktik yazmis kizi nasil oyaliyim sabaha kadar ama kiz cok güzel *_*
-
Sonuc?
-
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Sonuc?
Saat 18 de tekrar bulusuyoruz ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)