Herkese merhaba,
Silindir büyütmek ne işe yarar? gt250r üzerine uygulansa ne gibi değişiklikler olur? İlanda gördüm birisi gt250r'a yapmış oradan aklıma geldi.
Herkese merhaba,
Silindir büyütmek ne işe yarar? gt250r üzerine uygulansa ne gibi değişiklikler olur? İlanda gördüm birisi gt250r'a yapmış oradan aklıma geldi.
Silindir büyütmek motoru güçlendirmeye yarar. Eğer motosikletin cg tarzı parçası ucuz sökmesi kolay bir motosiklet değilse uğraştığına değecek kadar güç artışı olmaz.
Profesyonel drag yarışlarına girmiyorsan uğraşmaya değmez
Tork ve kuvvet artar.Bu artış krankın kaldıracağı kadar olmalı, en fazla %15-25 fark olur.
Xmax 250 için yakın zamanda baktıydım netten malossi nin kitleri var +40 cc lik 290 cc yani 350 avro + tr ye girişi vergisi filaN %15 beygir ve tork artışı diyor değer mi 3 beygir e değmez...
GT250R'ın daha senkron ayarını doğru düzgün yapan çok zor bulunuyor. Bence çalışıyorsa elleme
Cevaplar için teşekkürler sanırım vazgeçeceğim
Orjinal en iyisi ve uzun ömürlüdür.
Adam yapacağım dememiş ki, ilanda gördüm demiş. Cc yükseltme eğer ki aktarma ile oynamadıysa çekişi kuvvetlendirir. Daha çok benzin harcar, birde düzen tutturulmaz ise çok uğraştırır.
Olumlu yorumlar gelirse yaptırabilirdim ama anladığım kadarıyla merak için yaptırmaya değmeyecek bir şeymiş. Bende macera arıyorum durduk yere... Herkese teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)