Arkadaşlar özür dilerim. İstediğim konuyu yanlış başlığa yazdım. Ben 150 cc scooter sahibi olarak soğuk havalarda üşümeyacağim fakat yazın içini çıkararak kullanabileceğim bir mont arıyorum. Ne tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim
Arkadaşlar özür dilerim. İstediğim konuyu yanlış başlığa yazdım. Ben 150 cc scooter sahibi olarak soğuk havalarda üşümeyacağim fakat yazın içini çıkararak kullanabileceğim bir mont arıyorum. Ne tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim
hıc farketmez o sana kalmıs zevk meselesı ve bırazda maddı durum onemlı tabı daınesse de olabılır yada alpınestars da olabılır ama bana borarsan daınessı nın montunu al ve mont secerkende motorun rengıyle uyumlu olsun sımdıden hayırlı olsun
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
bu montları izmirde bulabileceğimiz bir yer biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim
aksesuar satan yerleri gezin fiyat donanım karşılaştırmasını yapıp karar verin bence
ERASER WİLL COME BACK
power by aydın onu bizde yaparız varsa bildiğin bir yer söyle
Gökalp sokak No:61 Zeytinburnu
Hem deri hem şık hem korumalı hem de 150 dolar
motordelisi.net nick'i felixr6 ile konuşabilirsin.
0 533 537 99 03
karman çorman bi adres olmuşmotordelisi.net
Ayrıca ozgurkiziloglu, Eralp Abi de satıyordu ama istediğin gibi bir şey var mı biliyorum. Nicki eralpt
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
izmirde isen, kahramanlara bir ugra. yamaha bayi motorcu gocmen'e ugrayabilirsin, clover, revit vs. cesitli markalar vardi en son gittigimde. hatta ben kendime revit aldim. cok guzel ve saglam...
herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar ben ikinci el
RMZ QM 250 almayı düşünüyorum
kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum .tavsiye edermisiniz
yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim hepinize kazasız belasız yolculuklar
Yok artık naptın sen birader.Nasıl buldun 2005 ten kalma konuyu.Hadi buldun bari başlıkla ilgili bir şey yazsaydın.Sorduğun şey için kendin bir başlık açamadınmı yahu?
hortlatmıssın topıcı .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)