Bi hayırlı olsun alırım. (Sym Hd2 200i - İlerleyen Dönemde İnceleme)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
teşekkürler
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Keyifle kullanmanızı dilerim.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Eğer lastikler güven vermiyorsa kmsine bakma, bütçe ayır ve ilk fırsatta kaliteli bir set ile değiştir mutlaka. Lastik işi önemli, motorun yerle temas eden tek yeri sonuçta.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
-
Tekerine taş değmesin, güle güle kullan.
-
Teşekkürler ) agility de city grip var buna da bi city grip alıcam biara çünkü naylon lastikler gerçekten kötü.sonra da öncam.
-
vayy be 5 sene geçmiş. aylardan yine mayıs, hd2 200i yarın gidiyor. sıfır kymco people s 200i geliyor. tekrardan alırım bi hayırlı olsun...
-
Tefoo adlı üyeden alıntı
vayy be 5 sene geçmiş. aylardan yine mayıs, hd2 200i yarın gidiyor. sıfır kymco people s 200i geliyor. tekrardan alırım bi hayırlı olsun...
Tekrardan hayırlı olsun.
Bu 5 sene içinde city grip aldın mı? city grip 2 çıktı bu 5 sene içinde, city grip'e göre de güzel lastik.
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Tekrardan hayırlı olsun.
Bu 5 sene içinde city grip aldın mı? city grip 2 çıktı bu 5 sene içinde, city grip'e göre de güzel lastik.
Merhaba tesekkurler. Satisi verdim digerine plaka cikaricaz artik. evet motoru alir almaz city grip almıştım. Ön hala duruyor ama arkayi 15 binde degistirdim patladiktan sonra yama tutmayinca. Şuan 30725 km motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
AzÇok adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Teşekkürler. Size de kazasiz belasiz sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
kymco people s 200 ü az önce aldım. egzozdan sigara dumanına benzer duman geliyor. satışı yapan kişi sıfır egzozdan normal dedi. kurum vs den dolayı oluyor dedi. motor kalkıştan sonra 5-6 bin devirde zorlanıyor gibi, motor 4-6 bin devirde bağırıyor ama gidemiyor gibiydi. duman da gelince çok zorlanıyor da yakıyor muyuz acaba diye korkmadım değil. var mı daha önce böyle bir şeyle karşılaşan?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)