wallahi ararun bak 155'i
sen şimdi maliyenin kıskacına girdin haberin yok. sürekli alım satım yapanları izlemeye alıyorlar. yakında izahat isterler senden.
yanlış anlama, kendim de maliyeci olduğum halde üzerime 4 adet elektrik aboneliği olduğu için izahat verdim. mesai arkadaşım sorguladı beni.
tamam arkadaşım teşekkür ederim sana
Bildiğim kadarı ile aynı yıl (2018) içinde 4ten fazla alım satım yaparsanız bu kıskaca girer vergi ödemek zorunda kalırsınız. O yüzden kendi üzerinize değilde babanız anneniz gibi güvendiğimiz birinin üstüne alın derim. Yalnız başınıza bi iş gelirse yada başkasının başına iş gelirse o üstüne aldığınız kişinin başınıda derde sokarsınız bilginiz olsun.
Asıl konuya gelirsek dominar sürdüm çok haşin seri değil belki ama iyi motor. Onuda al sıfır bakarsınız hoşunuza gitmedi değiştirirsiniz.
Benim bildiğim 3 kere alım satım yapılabiliyor. Bu sene içerisinde r25 sattım 400nk aldım ve sattım. Yani 2 defa sattım şimdi bitane daha alıp satarsam yeni bitane alamam.
Sonradan geldi aklıma 2011 model yani enjeksiyonlu cbf 600 lerede bakabilirsin, benim hoşuma giden bir motor, 40 50 binde temiz sarfları değişmiş, bakımları yapılmış bir alet bulunur o paralara. Artçıyla sürüşe en uygun makina bence, şehir içindede biraz fazla yakar ama uzun yolda artçılı sürüşdeki konforu buna değer.
Ulen honda üretmedin şu cbf 600 ü be.
Güzel seçim olur da onlara da çok para istiyorlar. gördüğüm kadarıyla temizleri 23-25bin civarı.
şöyle bir ilan var. en güzel rengi bence ve temize benziyor. bütçenin üstüne 2bin tl farkla büyük seçim gibi bir şey oluyor. ben olsam bir bakardım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...66580134/detay
teşekkür ederim fakat belirttiğim gibi a2 ehliyetim var
iki motor arasında kaldım diyince kaza yaptın sandım dostum, korkutma insanları.
(burası şakaydı)
duke 390 tam kategorisinin motoru, herşeyiyle harika oyşh. neyse tekerin düz bassın.
(burası ciddi)
Biraz yukarı çıkabilirsen bmw g310r alabilirsin.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-dovize-ragmen-fiyat-ayni-600-km-ciziksiz-2017-model-557007514/detay
bütçeyi baya ileri çekmek gerekiyor bmw için max 21 yapabilirim. sanırım cb250r alıcam honda
[QUOTE=Huseyin9595;4338040]bütçeyi baya ileri çekmek gerekiyor bmw için max 21 yapabilirim. sanırım cb250r alıcam honda[/QUOT
öneriyorum , bmw f800 s , 19-20 civarında bulabilirsin
yine karar veremedim :D duke 250 2017 turuncu sıfır dominar 400 sıfır hangisini tercih etmeliyim sizce
Her ikisini de kullandım. Dominar daha seri. Ama dominar daha fazla titriyor. Duke 390 da seri. Hele frenlerini çok beğendim. Frene basarken daha asfalta çakılıyor. Yerinde olsam duke alırdım
aslında duke 250 i almıştım tekrardan onu almak biraz tuhaf olacak satma sebebim titreşim düşük hız ve gidonu çok genişti aralara girerken aynalara çarpıyordum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)