Üsküdar Sahil Motor Park Etme
Reklamlar
-
Merhaba,
Üsküdar Sahilde Marmaray'a yakın bir yere x9 250 maxiscooter motorumu sorun yaşamayacağım bir yere park etmek istiyorum.
İşyerim Küçükçekmece'de olduğu için herhangi bir sorun olduğunda motora ulaşmam çok uzun süreceği için kafamın rahat olacağı bir yer arıyorum.
Şu an marmaray girişinin hemen yanında sarı dolmuş duraklarının arkasına bıraktım.
Var mıdır buraları bilen motoru rahatlıkla bırakabileceğim bir ?
Reklamlar
-
Hocam sen Üsküdar'da dan çekmeceye ise mı geliyorsun ? Eğer öyle ise helal olsun ve güç versin Allah
-
Kafanızın en fazla rahat edeceği seçenek otoparka bırakmak olur. marmaray girişine motorları park edenler var ama eminim çok fazla hırsızın gözü de o alandaki motorlardadır.
-
Çekmeköy'den Küçükçekmece'ye gidiyorum.
Kazlıçeşmeden Servis kullanıyorum.
Çekmeköy'den Üsküdar'a kadar motor kullanıyorum.
-
Ne tür bir iştir bilmiyorum ama inşallah maaş dolar ya da altın cinsinden falandır.
Ya da Yoro.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Usta bütün hıtsızlara adres verdin şuanda gelin benim motoru alın diye.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Burdan size nokta atışı adres vermek doğru olmaz. 2 tane nokta var zaten topluca motosikletlerin park ettiği yerler. Ya onların yanına koyun ya da otopark.
-
Marmaray girişine yakın park eden motorlara arasıra müdahale ediyorlar , zaten oraya motor parkı yasaktır diye yazılı ve görsel tabelada yerleştirdiler.. sanırım alan kalabalık olduğu için tedirgin oluyor emniyet güçleri , bir arada Eminönü meydana park etmiş bütün motorları topluyorlardı..
Üsküdar da Dentur iskelesinin karşısındaki Mihrimah Sultan Hastanesinin yan tarafına park edebilirsin , her sabah 10 - 15 motorcu oraya bırakıp vapura biner , göze batan biryer değil kenarda kalıyor sıkıntı yaşamazsınız..
-
satler denk geliyorsa bir avm bulup onun otoparkına parkedin en güvenilir bu şekilde olur
-
Avmlerin kapalı otoparkı yada açık otoparkı uygun olur. Saatler uymasada açık otoparktan çıkarmak kolay olur
-
Kafam rahat olsun diyosan altinuzade capitole birakip umraniye uskudar metrosuna binip marmaraya aktarma yapabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)