Bugün de hain ilan edildik hadi hayırlısı
Kimse söylemiyor mu şunlara tamam sizin dediğiniz gibi olsun hepsi dış güçlerin oyunu olsun peki o zaman demezler mi dış güçlere karşı başarısız oldu hükümet ? Şu soruyu bile kendinize soramıyorsunuz değil mi?
Dış güçler diyen arkadaş, sen hükümetin bekaasını düşünmeye devam et ben memleketin bekaasını düşünürüm...
zeroneroya;
arkadaşım küresel oyun, yok dış mihrak diyorsunda çiftçiye git yatı olan mazotu 2 tl den alıyo desene bi
Bi' kesim yesin, sıçsın, sefalet hep sürsün illa..
Su içtim, doydum anam, çekiyorum elhamdülillah.
ülkenin realitelerini tartışmak ne zamandır vatan hainliği? sana mı düştü benim vatana olan sevgim!
evet ekenomi 1 ayda değil 10 yılda herşeyi satarak, fabrikaları kapatarak, tüm paramızı avm yol bina dikmeye harcayarak son 10 yılda oldu bebişim.
ne küresel senaryosu allah aşkına tutturmuşuz dış mihraklar dış mihraklar. Ülkenin ekonomisini sanayi ekonomisinden avm ekonomisine sokarsan olacağı buydu. ne mihrakı...?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Doğru söylüyorsun, 1 ayda bu hale gelmedi , 16 yılda bu hale geldi. Boşuna dış mihrak aramayalım. Küresel senaryoymuş. Bu ülkenin gerçek sorunu Tayyip 'tir. Dediğin gibi son çıkıştayız. Tayyip ya gidecek ya da bu ülkeyi o çok sevdiği arap ülkelerinin seviyesinin altına indirecek.
Bir süredir bir çok postta "düşünen" "sorgulayan" insanları ötekileştirme çabaları devam ediyor.
16 yılda bizi bu hale getiren hükümetimize devam demek... hmm..
Oof off. Propagandaya bu kadar açık olmayın yahu... İçi boş saçmalık hepsi. Acaba deseniz ortaya çıkacak.
Hükümeti destekliyor musunuz, yoksa vatan haini misiniz? Böyle kelime oyunlarına kurban gidilir mi yapmayın...
Devlet ve hükümet aynı şey değildir. Devlet kalıcıdır, hükümetler geçicidir. Devletin altını malesef bu hükümet oydu. Ortaya saçılan pislikleri örtmek için adaletin altını üstüne getirdi. Güçler ayrılığını yok etti. Kolay kolay da düzelmeyecek. Niye?
1. Bu hükümet bu güce ulaştıktan sonra kolay kolay kimseye kaptırmaz.
2. Bir gün yerine gelen de değiştirmek istemez. Niye istesin? Zaten hazır yoz sömürmelik sistem önünde.
Bakalım geçim sıkıntısı ne dereceye ulaşınca acaba diyeceksiniz?
kamu spotu gibi vallahi. senin bu yazdıklarını gün gelecek "işte memleketi böyle tipler batırdı" diye ders kitaplarında okutacaklar.
he he dış mihrak.
al sana dış mihrak:
dış mihrak
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
ne kadar meraklıyız kendi devletimizin altını oymaya
Bunun bir tip zeka geriliği olduğu çok açık.
Adam daha ilk cümlesinde hükumet ile devleti ayıramıyor. İktidar, devleti yönetemiyor diyenlere hain diyor. Yetmiyor büyük resmi görüyor. 16 yıldır tüm büyük resimleri gördük bütün oyunları bozduk, reisi cumhurla birleştirdik ama niye bu haldeyiz diye bir sorgulama yok.
Bunun karşısına maymun koysan üst akıl zaten.
Şuna çok güldüm. gerçi aylık maaşlarının toplamı 200bin tl civarı olduğu için o benden daha çok gülüyordur.
https://www.youtube.com/watch?v=uHBbm8liaPw
Atatürk zamanında ayfonumuz yoktu ama tayip geldi ayfonumuz oldu yaşasın Tayip
Arkadaşlar panik yok,
merkez bankansının doları olmayabilirrrr ama faiz silahı var.
Bi 300 puan yetmedi bi 300 puan dahaaa, olmadı bi 500 puan çil yavrusu gibi dağılırlar.
Osmanlı torunuyuz olm biz akıllı olun...
dolar cepten ülke elden gidiyeeeaahhh
insanın fikri neyse zikri de odur sözü aklıma geldi
300 baz puan yetmedi arkadaşlar. Yine yükseliyor. Merkez cephaneyi boşa harcadı. En az 500 yapmalıydı. Bu arada yine politika faizine dokunmayıp GLP den arttırmış faizi.Sanki %8 politika faizinden kullandırıyor da!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)