Dolar 4.87 den 4.57 ye düşmüş 1 günde
Dolar 4.87 den 4.57 ye düşmüş 1 günde
Faiz artırdılar ondan düştü ama etkisi uzun sürmez 1-2 haftaya 5 geçer, bizde yayan gezeriz.
Şimdi arşivden baktım da 2015 te askere giderken 15 bin tl param vardı, giderken dolara yatırmayı düşünmüştüm. Dolar o aralar 2,20-2,30 civarlarında, ulan bu saaten sonra çıkmaz eldeki parayıda hiç etmeyelim deyip vaz geçmiştim. Askerden geldim 3,20 civarındaydı, evlat acısı gibi koymuştu yeminle ama daha çıkmaz deyip yine dolar almadım.
Şimdi 4,85 leri gören bu lanet para birimi ne zaman düşecek ? Ulan içimden bir ses motoru sat parayı bas dolara diyor ama ben şansız biriyim, dolar alırım bu sefer düşmeye başlar
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Seçimde yönetim değişmezse hiç durmayın alın
Hayinleeeer...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Asrın lideri "Yerli paranızı dövize değiştirmeyin, yerlilik budur, vatanseverlik budur." demiş.
Bence çok açık şekilde söylemiş, yaya kalmayasınız sonra.
bu sefer lütfen demiş
yazık
Yeniden 4,70 seviyelerine çıktı.
Yetmez ama , evet
Ben gevşeme bekliyorum 4,30-4,40 seviyelerine.
fatura ödemeye her gittiğinizde kulağınızda bir fısıltı kulak memenizde bir ıslaklık hissediyor musunuz
bu daha başlangıç.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
5-6 aylık süreçte 2000 usd ile yaklaşık 4000 tl kazanç elde edilebildiğini tecrübe ettim.
dolar fiyatlaması bu süreçte 3,80 - 4,90 arasında oynamaya devam etti.
bir de mayıs ayında fazla uğraşmadım.
2000 usd nin yanına 300 usd ekledim,
kazancın çoğu ile altına yatırım yapmıştım,
2 tane ata lirası, gram altınlar, 3 tane de çeyrek altın almıştım.
bu en basit olanı.
bu durumu milyon dolarlar ve de milyar dolarlar üzerinden yapın,
dün yapılan müdahaleden ciddi anlamda para kazananlar olduğunu anlamak zor değil.
sabah eski bir arkadaş ile görüştüm,
kendisi benim gibi fakir olmadığından yüzbinlerce dolar ile benim yaptığımı yapmış.
Şu dolar fırladıktan sonra ekonomi uzmanları olanların kayıp olması o kadar manidar ki..
Umarım hiç olmaz, hiçbirimiz böyle bir şey yaşamayalım ancak ülke batsa bunlar bu ülkede voleyi vurdukları için ya ilk kaçacaklardan olacak ya da bukalemun moduna geçip bir zamanlar fetö yalayıcısı olup şimdi de muhalif olanı fetöcü vatan haini ilan etmek gibi, hemen en azılı muhalif olacaklardır, işte karakterleri böyle bunların..
an itibari ile ne merkez bankasını ne de reyizin "lütfen"lerini iplemeyen şerefsiz "dolsa ne olur dolmasa ne" dolar 4,75 tl üzerinde.
birileri çok güzel paralar aldılar iki gün içerisinde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)