Titanic 150-s mi pulsar ns 150 mi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.Hız yapmayın seven birisiyim ve çok fazla gezen birisiyim o yüzden rahat ve hızlı olması benim için avantaj.
Titanic 150-s mi pulsar ns 150 mi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.Hız yapmayın seven birisiyim ve çok fazla gezen birisiyim o yüzden rahat ve hızlı olması benim için avantaj.
BAJBAJ diye motor duymadım.
Rks titanium modeli var.onada bakabilirsin.
paspastır o
Ya yanlıs yazmışım fark ettimdim yanlıs yazdın ilk once yazmasını öğren vs. şeyler söyliyecek olunlar hiç boş yapmasınlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
2.el alıcam bulunduğum yerde titanium yok bütceme göre titanic 150-s bide pulsar ns 150 var hız ve konfor konusunda hangisini tercih etmeliyim.
Boş yapma diyorsun ki bu adam gerçekten bilgisiyle sana +200 IQ upgrade eder. Kaldıki sen motorun gaz kolu nerede die bakarken, bu adam motor dağıtır toplar. Sen daha kısa şortla dolaşırken, o adam motor tepesinde gezerdi.
Yazık gerçekten yazık. Ne hale geldi buralar...
2'si de aynı kategoride, benzer motorlar. Hangisinin tipi hoşuna gitmişse ve yanında, yörende servisi varsa o markayı seç. Hız göreceli bir kavram ama 2 motorun da ideal hız aralığı 90-100. Top speed kavramına bu motorlarda aldanma çünkü epey farklı gösteriyor kadran gps.e göre.
Motor hakkında çok birşey bilmiyorum bu konuda birşey diyemem ama hiç bilmiyorda değilim yukarıda belirttim yanlıs yazmışım diye dalgınlığıma gelmiş.Benim istediğim bana yazım kuralları öğretmeniz değil.Ben sizden bir tavsiye hem yorumda belirttim boş yapmayın uzatmayın diye,ama napalım aptallıkta sınır yok...
Hız seviyorsan cg al biraz oyna yada az daha para biriktir.
Güzel kardeşim,
Forumda kimse senin yazdigin kelimelere takilmaz,konu açtiğin zaman kullanilan cumle´lere dikkat edersen en azindan mevzu´ya ne kadar hassas ve önem verdigin anlasilir ve bu dogrultuda cevaplar alirsin.
Üslup çok önemli..
Motor hakkinda bilgin olmayabilir,tamam cumleyi yanliş yazmiş olabilirsin,canın sağolsun bunlar mesele değil.ama mutevazi olursan gerek forumda gerek sosyal hayatta herkez sana yardimci olur.
Bende mavi jant şeridi düşünüyodum :D :D
Bajbaj iyidir :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Dostum burası böyle bi ortam dalga geçmiyoruz zaten sadece şakalaşıyoruz yani alınmanı gerektirecek bi durum yok ortada.
Ben olsam bajaj alırım.
Doğrusu "Yazık gerçekten yazık. Ne hale geldi buralar... " bu bana pek şaka gibi gelmedi şakaysada demekki şakadan anlyan birisi değilim.Neyse tavsiyen için teşkkür ederim .
Son olarak birşey sormak istiyorum,
http://prntscr.com/jl9en7
Bu motorun orjinal siyah-mavi modelimi yoksa sahibi parçalarını filanmi değiştirmiş orjinal siyah-mavi haline baktım böyle gözükmüyor ve pek ilgimi çekmedi,ama bunu çok beğendim.
İnternetten baktımda mavi-siyah modeli var ama deposunu devamıda mavi. Belki arkadaş renkleriyle oynamış olabilir.
2016 model diye aratınca mavili olanların deposunun geri kalanıda mavi.
Ancak full siyah alıp bazı kısımları mavi yaptırmış olabilir.
Yada orjinalde olabilir diycemde ben hiç görmedim daha.
Aynen parçalarını da değiştirmiş olabilir o radyatörün kenarındaki kanatlar depodan hariç değişiyor mu bilmiyorum ama eğer değişiyorsa mavi olanından takmış olabilir.
Rks yi bilemem fakat ns150 alinmaz. Hero modelleri dusunebilirsiniz.
Niye alınmaz ki?
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)