Cbr125 mi Pulsar Rs200 mü?
Reklamlar
-
Herkese iyi forumlar,ben uzunca bir suredir iki motosikletide arastiriyorum,dusuk ccli bir ss ile motorsiklet tecrubesi edinmek istiyorum oncelik olarak, Cbr istiyordum fakat,artan bu fiyatlar gercekten ic acici degil,ayrica yeni surucunun olmazsa olmazi "abs" Rs200 de var, ama kronik sorunlardan bahsediliyor bunlar ne derecede cogu Rs200 de oluyor mu
-göstergenin calismamasi
-sari isik yakmasi
-ön jantın birden bire kırılması gibi soylentiler var. Rs200 hakkinda,sizce hngisini almaliyim
Reklamlar
-
Benim çevremde var rs 200 kullanan. Daha bi sıkıntı yaşamadığını ve gayet memnun olduğunu söylüyor.
Ben olsam rs 200 alırdım.
-
Valla rs 200 şekil güzel güçlü falan ama motor bloğu sıkıntı şöyle 100 motordan 30 unda sıkıntı çıkıyor Honda içinse 100 motordan belki 10 sıkıntılıdır. Rakamlar anlaman için temsili
-
Yazdıklarından sadece göstergenin çalışmaması gerçekten var. Kışın hava 3-5 derecenin altına düştüğünde ilk çalıştırmada gösterge birkaç saniye çalışmayıp resetleniyor. Bunun sonucunda da saat ayarı bozulmuş oluyor. Motorun çalışmasında bir sorun olmuyor. Sadece saatin ayarını bozduğu için ciddi bir sorun olarak görmüyorum. Sebebinin akü olduğunu söylüyorlar.
Sarı ışık yakması sorununu ilk defa senden duyuyorum. Motorda bir sorun yoksa arıza lambası yanmaz.
Jant kırılması denilen olay da internet ortamında birkaç trolün uydurduğu saçmalık. Binlerce insanın kullandığı bir motosiklet modelinin jantı durduk yere kırılıyor olsaydı internette devasa bir yaygara kopardı. Kuralkan asla bu fiyattan motosiklet satamazdı. Doğrusu şu ki aynen diğer markalarda olduğu gibi kaza durumunda janta darbe gelince jant kırılıyor haliyle. Diğer markalardan farklı bir durum yok. Google'da arasan her markanın kırılmış jantına rastlarsın.
Kalite olarak honda bajajdan daha kalitelidir. Plastik parçaları yerine daha iyi oturur mesela. Tabi arada devasa bir fiyat farkı da var. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı işte. Ne kadar para verirsen aldığın ürün de o kadar kaliteli oluyor.
Bence hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Başkasının lafıyla iş yapma. Herkesin motosikletten beklentisi farklıdır. Kimisi için sadece parça kalitesi önemlidir kimisi için ABS önemlidir. Kimi insan parçaların titreyip ses çıkarmasından rahatsız olur sırf o ses çıkmasın diye binlerce lira fazla para verip kaliteli markayı alır. Herkesin önem sırası farklı olduğu için tercihler de farklı olacaktır. Zaten öyle olmasaydı piyasada onlarca farklı marka olmazdı.
-
Tabii ki RS200. On jant birden bire kırılır mı böyle bir soylentiyi çıkaran kafayı yaşamak istiyorum. Ama ben olsam biraz daha bekler 2014 üstü yeni kasa CBR 250 alırdım
-
CBR 125 güzel motordu ama abs yok ve biraz erken sıkılabilirsin
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Zaten rs200 e yakindim iyice netlestim denebilir suanda
-
RS200 lastikleri de yenile hem hacmine göre güçlü ve atik motor. Abs'de var tasarım olarak da ilgi çekiyor. Keyifle binersin.
-
tabi ki de Bumblebee
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Ne kadar da kaliteli olsa, karbon fiber de olsa, uzay mekiğinin dışındaki kaplamadan da yapılsa 125 cc motosiklet gerçekten otoyolda sıkıyor, gitmiyor tehlikeye sokuyor.200cc daha kuvvetli Absli bir motor varken 125 cc bir motora yönelme bence, çünkü hiçbir avantajı yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)