KÜBA DRAGON 50cc HAKKINDA
Reklamlar
-
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. FORUMDA YENİYİM. KÜBA DRAGON 50cc MOTOR ALDIM. RODAJ SÜRESİNİ ATLATTIM ve BEN BU MOTORU GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM. İLK DEFA BENZİNLİ BİR MOTOR KULLANMAKTAYIM O YÜZDEN SİZİN KADAR BİLGİM YOK BU KONUDA. MOTORA MODİFİYE TARZINDA NELER YAPABİLİRİM, PERFORMANS AÇISINDAN NE YAPABİLİRİM DESTEKLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TEŞEKKÜR EDERİM.
Reklamlar
-
Cup motoru montaj edebilirsin belki
-
BEN ADANADA TURBO TAKILDIĞINI DUYMUŞTUM Bİ ARAŞTIRIN 50CC MOTOR 42BG OLUYOR SON HIZ 183KM AMA AYARLARLA BİRAZ DAHA ARTTIRILIR ÖN ARKA DİŞLİ SETİ İLE
BİRDE AÇIK EGZOZ VE ÖN AMASÖR YAYLARINI SÖKEREK 0-100 KM 4SN OLUYORMUŞ Bİ BAKIN
-
yulis adlı üyeden alıntı
BEN ADANADA TURBO TAKILDIĞINI DUYMUŞTUM Bİ ARAŞTIRIN 50CC MOTOR 42BG OLUYOR SON HIZ 183KM AMA AYARLARLA BİRAZ DAHA ARTTIRILIR ÖN ARKA DİŞLİ SETİ İLE
deme öyle inanırlar
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Sat bana motoru, git 250'lik al bir tane.
50 cc alıp gitmiyor demek, ne bileyim bilemiyorum yani.
Satma işini bir düşün. Kaç para dersin.?
-
Benim bildiğim silindir film değiştirip 100/110’luk (belki daha fazla yapabilirsin) yapıyorlardı. YouTube’da vardı dragonu 110’luk yapıyorlardı.
-
yulis adlı üyeden alıntı
turbo olayı yok da nitro takıyorlar... motorumla 100 ile giderken birisi mobiletle fişek gibi geçmişti yanımdan...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
turbo olayı yok da nitro takıyorlar... motorumla 100 ile giderken birisi mobiletle fişek gibi geçmişti yanımdan...
Mobiletle ışıklarda kalkmak gibi bir hata yapmıştım ybryle ,mos mu basti çift turbo mu taktı anlamadım ufukta kayboldu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler