Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KÜBA DRAGON 50cc HAKKINDA

REKLAM ALANI

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. FORUMDA YENİYİM. KÜBA DRAGON 50cc MOTOR ALDIM. RODAJ SÜRESİNİ ATLATTIM ve BEN BU MOTORU GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM. İLK DEFA BENZİNLİ BİR MOTOR KULLANMAKTAYIM O YÜZDEN SİZİN KADAR BİLGİM YOK BU KONUDA. MOTORA MODİFİYE TARZINDA NELER YAPABİLİRİM, PERFORMANS AÇISINDAN NE YAPABİLİRİM DESTEKLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TEŞEKKÜR EDERİM.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Cup motoru montaj edebilirsin belki

yulis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache RTR150 --> RTR180-->CBF1000FA
    BEN ADANADA TURBO TAKILDIĞINI DUYMUŞTUM Bİ ARAŞTIRIN 50CC MOTOR 42BG OLUYOR SON HIZ 183KM AMA AYARLARLA BİRAZ DAHA ARTTIRILIR ÖN ARKA DİŞLİ SETİ İLE

BİRDE AÇIK EGZOZ VE ÖN AMASÖR YAYLARINI SÖKEREK 0-100 KM 4SN OLUYORMUŞ Bİ BAKIN

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yulis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEN ADANADA TURBO TAKILDIĞINI DUYMUŞTUM Bİ ARAŞTIRIN 50CC MOTOR 42BG OLUYOR SON HIZ 183KM AMA AYARLARLA BİRAZ DAHA ARTTIRILIR ÖN ARKA DİŞLİ SETİ İLE

deme öyle inanırlar
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Sat bana motoru, git 250'lik al bir tane.
    50 cc alıp gitmiyor demek, ne bileyim bilemiyorum yani.
    Satma işini bir düşün. Kaç para dersin.?

DesAres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tricity
    Benim bildiğim silindir film değiştirip 100/110’luk (belki daha fazla yapabilirsin) yapıyorlardı. YouTube’da vardı dragonu 110’luk yapıyorlardı.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı yulis adlı üyeden alıntı Mesajı göster

turbo olayı yok da nitro takıyorlar... motorumla 100 ile giderken birisi mobiletle fişek gibi geçmişti yanımdan...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    turbo olayı yok da nitro takıyorlar... motorumla 100 ile giderken birisi mobiletle fişek gibi geçmişti yanımdan...
    Mobiletle ışıklarda kalkmak gibi bir hata yapmıştım ybryle ,mos mu basti çift turbo mu taktı anlamadım ufukta kayboldu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler