Akaryakıta Fahiş Zam , Zamlar Ötvden Düşüldü..Fiyatlara Yansımadı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ötvyi 2002 de akape çıkardı şimdide geri alsın.
-
Adamlar kazığı iyice sivriltiyorlar. Bunun acısı da seçimden sonra çıkar
-
Yüksek ihtimalle yapılması gereken bi zamdı ve hükümetin baskıları nedeniyle yapılmıyodu. Ötv den düşme kararı alınmasıyla da yapıldı. Seçim yaklaşırken ötv den düşürüyolar fakat seçimden sonra 7 liraya dayanır herhalde benzin. Bakalım sonumuz ne olacak...
-
bu ne demek oluyor ben söyliyim seçimden sonra bunun acısı çıkar her hafta zam gelir biri 8tl olur demişti eylül ekim gibi katılıyorum
-
O değilde arkadaş eskiden 3-5 kuruş artardı bilemedin 7-8 kuruş bu ne ya 15 kuruş 25 kuruş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
rtık mecliste bi Kenan abimiz olucak, 3 liraya düşürtür o bizim için
-
Bana dokunmayan zam bin yaşasın ....
-
bu iş beni çok korkutuyor şu anki ötv olayı tamamen bana göre seçimle alakalı.. seçim oldukdan sonra fazla bu ötv indirimini uzatmazlar gibime geliyor ekisi gibi yakıta zamma devam ederler bence..
soru şu bu ötv indirimleri yeniden bindirim olarak peşi peşine yapılıcakmı seçimden sonra yapılıcaksa zaten bu ötv indirimleri tamamen o zaman seçimsel bir olay bir faydası yararı yok şuanda..
seçime kadar sallıyorum 80 kuruş zammı ötv den düşürüp seçimden sonra o 80 kuruşu peyder pey aralıklarla hızlıca benzin dizel lpg ye yansıtıcaklarsa ki bana öyle geliyor şahsi fikrim o zaman bu ötv indirimleri sadece seçimsel bir faaliyet olayı..
zaten bu iş böyle giderse dolar altın benzin ... biz kışı seneyi görmeden benzin 7.5 tl leri görücek..
-
Herkes bahçesine sondaj salsın en iyisi.
-
Ham petrolün varil fiyatı artıyor, dolar endeksi artıyor ( yani doların değeri dunyada artiyor), bizim paramizin değeri düşüyor (extra olarak düşüyor).
E benzin de boyle 25 kuruş filan artıyor. Mumkunati yok bunu surduremeyiz. Seçimden sonra bu otvden karşılanan zamlar bize girer.
Off çok sıkıldim artık.. .
-
pertry adlı üyeden alıntı
Ötvyi 2002 de akape çıkardı şimdide geri alsın.
Eğriye eğri doğruya doğru Akp ile ilgisi yok. İstanbul depremi için bir süreliğine çıkarıldı. Ecevit tarafından tabi para datlu gelince sürekli oldu sonra
-
bu yakıtta ötv indirimi çıkmasa litrede 50 kuruş zam yenecekmiş demek ki.
-
Dolar yerine benzin alip stoklasak mi ki?
-
Moderatör
Milleti kandırmanın yolu, Pompaya yansımadı? Devlet kendi karından ödedi, hay allah, Hükümet benzine gelen zammı kendi ödüyormuş duydun mu memoo? Vay be! Reis yapar.
Benizin ne kadar ? 6,30 mu?
Ya Dolar ? 4,50 mi oldu?
Peki Euro ? 5,30 mu oldu?
Ama spekülatif bir haber ile Hökümet çalışıyor yauğ .. Bunu kılçıksız yutanlar var.. Maalesef baya cok.
-
Daha beter olalım inşallah
-
Ülke olarak battık sonunda ohh, halen daha nereye battık, her şey yerli yerinde diyebilen, neyiniz eksik diyebilen, soluduğu oksijen kafa yapan arkadaşlar var, cidden sizden biri olmak istiyorum başka türlü hep sinir stres
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Eğriye eğri doğruya doğru Akp ile ilgisi yok. İstanbul depremi için bir süreliğine çıkarıldı. Ecevit tarafından tabi para datlu gelince sürekli oldu sonra
Ecevitte çinli gibiyken bunlarda zenci oldu
-
Benzin olmuş 6,30 hala zam gelecekti de biz engelledik falan tarzı haber yapabiliyorlar ya, şaka gibi.
Aslında içinde yaşıyor olmasak dışardan bakış çok eğlenceli bir ülkeyiz de, işte bizzat yaşayınca o kadar komik gelmemeye başlıyor bir süre sonra...
-
Normalde 7 olmuştu benzin.
Seçime kadar böyle devam, seçimden sonra bu kararı devam ettirirse vergi düşümlerinden vaz mı geçecekler? hayır.
Benzin ÖTV'sinden alınan tüm vergiyi diğer vergilere dağıtacaklar.
Sonumuz kötü
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)