yalnış haberlere bakmayın a habere bakın orada benzine zam gelmiyor, dolar euro yükselmiyor,ekonomi gayet iyi durumda
yalnış haberlere bakmayın a habere bakın orada benzine zam gelmiyor, dolar euro yükselmiyor,ekonomi gayet iyi durumda
2 liralık ÖTV'nin 50 kuruşu gitti, bu hızla giderse 1 ayda ÖTV sıfırlanır arkadaşlar, ha gayret !!
Seçimden sonra sağlam zam geliyor diyorlar lt ye 1 TL kadar. Benzin 8 TL mazot 7 TL.
Seçimden sonra felaket var, hangi tatil ?? Akıllı olun.
50 tl lik benzin aldım bugün 7.97 litre geldi
8 litre bile alamadım
o değilde benzin 7-8 tl oldumu şu yazımı unutmayın hatta gün gelir alıntıda yaparım demişdim derim yüksek hacim 500cc ve üstü motorlar milletin elinde kalır satıcak adam bulamazlar..
düşük hacimli özellikle yakıt cimrisi motorlarda normalden kat ve kat prim yapar.. yani 40 bin liralık motoru 20 bine satıcak adam bulamaz ama sıfırı 15 bin olan 150-250 c.c lik yakıt cimrisi motorlar ikinci elde bile 12-13 lere gider değer kaybetmez.. şaka gibi motorumun deposu 70 tl ye fulleniyor arabamı sürüyoruz motormu belli değil.
Olm nasi uyutuluyorsunuz belli degil. Yeminle bazen ulkemizi izleyip ben de siyasete atilayim diyorum cunku 7 yasinda 70 milyon gerizekaliyi elinde oynatmak kadar kolay bir sey yok bu ulkede. Hayat super kolay oluyor.
Aylik geliri 2000 lirayi bulmayan adamlara hitap edip ben size simdi daha derin sokacagim diyorsun ama ses etmeyip seni alkisliyorlar, ve aylik gelirleri 2000den de 1500e dusuyor ama ses etmiyorlar. Sen zenginlestikce onlar fakirlesiyor ama daha da mutlu oluyorlar.
Ulan bundan guzel hayat mi var be.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:25 ----------
Tamam otvden karsilaniyor, evet OTV o kadar sinirsiz bucaksiz ki benzinin ltsi 4 tlden alirken bile otv 3 tl oduyorduk, ama bu dolar hiziyla otv bile eriyecek aga.
Lan otvnin bile fayda etmedigi gunlere gelmisiz cok komik bu bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)