Mh Drift Arka Frene Bi Şey Oldu
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba
Başlık biraz ilginç oldu ama tam olarak durum böyle. Bu akşam çok hafif akan trafikte aradan giderken bir yandan da hafif hafif arka frene basıyorum yavaşlamak için. Bu sırada bir anda bi ses geldi. Arka frende bi çıtırdama hissettim (Tam olarak nasıl bi ses geldiğini anlayamadım) Sonrasında fren boşalmış gibi hissettim. Hemen kenara çektim. Fren tutmuyo sanmıştım ama tekeri çevirip frene sonuna kadar basınca frenin tuttuğunu farkettim. Ama pedal geri yukarı çıkmıyor. Elle yukarı çekmek gerekiyor. Dışardan bakınca da bi şey göremedim. Nasıl bi sıkıntı olmuş olabilir acaba. Bilgisi olan var mı konu hakkında.
Reklamlar
-
Arka fren levyesinin geri getirme yayi yerinden(yuvasindan) fırtmış olabilir.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Arka fren levyesinin yayi yerinden(yuvasindan) fırtmış olabilir.
Aynen en yakın ihtimal
-
Baktım ona ama levyede bi yay var. Ama fren lambası için olan yay. Ayrıca bi yay daha olması gerekiyo mu, daha önce var mıydı onu tam hatırlamıyorum. Drifti olan varsa yanına gittiği zaman bi bakabilir mi acaba fren levyesinde iki tane mi yay var bi tane mi
-
Gajni adlı üyeden alıntı
Baktım ona ama levyede bi yay var. Ama fren lambası için olan yay. Ayrıca bi yay daha olması gerekiyo mu, daha önce var mıydı onu tam hatırlamıyorum. Drifti olan varsa yanına gittiği zaman bi bakabilir mi acaba fren levyesinde iki tane mi yay var bi tane mi
https://m.n11.com/arka-fren-pedal-ya...-kn-P178256038
Bak 1 bardak çaydan ucuz..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hocam çok teşekkür ettim. Bi an yolda boşa düşünce fren korkuttu daha büyük bi sıkıntı mı var acaba diye. Sanırım düşen parça buymuş. Bulup takıcaz artık. Tekrar teşekkür ettim.
-
Gajni adlı üyeden alıntı
Hocam çok teşekkür ettim. Bi an yolda boşa düşünce fren korkuttu daha büyük bi sıkıntı mı var acaba diye. Sanırım düşen parça buymuş. Bulup takıcaz artık. Tekrar teşekkür ettim.
Rica ederim,maksat işin görülsun..parmak kadar yayı aramakla ugrasma,sabah parcacidan al tak.
Vulture
Superboy
Kn
Hepsi uyar illa drift diye kastirma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)