Hepinize selamlar ekipman konusunda hiç bilgim tecrübem yok bana internet üzerinden 1000 yi geçmeyecek bir ekipman dizermisiniz pantolon eldiven ayakkabı hariç. Teşekkürler iyi forumlar
Hepinize selamlar ekipman konusunda hiç bilgim tecrübem yok bana internet üzerinden 1000 yi geçmeyecek bir ekipman dizermisiniz pantolon eldiven ayakkabı hariç. Teşekkürler iyi forumlar
kaskla montun toplamı 800 ü geçmesin kalan paraylada eldiven ve dizlik al derim ben bu şekilde yaptım benimde 1000 liram vardı
Ben olsam 500 lirayi direk sharptan ve diger testlerden yuksek puanlamalarla gecen Mt gibi bir marka bulur direk kaska basardım,tabi ozan abi daha tecrubeli,ben ekipman konusunda nekadar arastirma yapip alsamda henuz motorsiklet surmuyorum sadece fikrimi belirttim
Önem derecesine göre ;
Kaks 400-500 TL (''mt'' markasını çok övüyorlar bir arkadaşım almış çok güzel diyor)
mont 400-500 TL ( 4 mevsim montlar var internette yanında eldivenide hediye ediyorlar)
dizlik 50-100 TL (bence ''venom'' marka mafsalı dizlikler var gayet yeterli )
Fiyatları biraz aralıklı yazdım biraz araştırma yaparsan n11.com adresinden totalde hepsini 800-900 arası bir rakama toplarsın dikkat etmen gereken en önemli nokta şu alırken sitede aynı ürün bir kaç farklı fiyatta var bunların arasındaki ayrımı iyi yap bazıları aynı gibi duruyor ama aynı olmayabiliyor..
Şimdiden kolay gelsin
LS2 FF353 (300TL)
prohel 7175 (400TL) 4 mevsim, havalandırmalı olması diğerlerine göre bir tık daha serin tutar.
Venom mafsalı dizlik (50TL)
Eldiven (100 yapıp, 150 tl fazla kalıyor daha iyi kask arttırırsın, yada eldiven (150TL)yapıp revenge alırsın ama 50 TL fazla tutar ama diyorsan cepte kalsın sen bilirsin).
Arkadaş nokta atış istiyor ("ekipman dizermisiniz" ibaresi). Yani modeline kadar belli olacak, fiyatı belli olacak, benim anladığım o. Kendisine bir tek gidip almak kalacak.
Mt Helmet 400-500 tl arası modelleri, çevremde çok kullanan ve tavsiye eden var. Dış kabuğu çok şekil duruyor kafada üstten basık yanlardan şişkin bir agv den daha şekil durduğuna bizzat yaşyarak şahit oldum ama koruyuculuk kısmının çok iyi düzeyde olmaması tek eksisi bence. fiyat performans ürünü denilebilir.
mont olarak prohell bende var kullanıyorum tekstil olanından çokta memnunum. ortalama 350 tl gibi bir fiyatı var. kalan para ile bir tane de korumalı pantolon al otur aşağı mis gibi ;)
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
İsterse ekipmansız binsin ben ona karar veremem ama eldiveni sonraya da bıraksa olur demektense pantolon ve botun mühim olduğunu söylemek bence daha faydalı
Allah göstermesin o dizliklerin asfaltın yanığından koruyamaz seni, asfaltla ilk temas edecek çıplak ellere hiç girmiyorum bile.
iyi akşamlar.
1000 liraya bu kadar oluyor siz dizin hocam 1000 liraya nasıl diziyorsunuz merak ettim ben diziyim hepsini tam takır 2000 bin lirayı gözden çıkarsın o zaman yoksa ne yapıcak adam bende biliyorum pantolon almayı o an durumum elvermeyip dizlik alarak yetindim sadece arkadaşın durumuda buna benziyor 1000 liraya
çıkartın o halde bir liste
kask
eldiven
pantolon
mont
bot
hepsinin en dandiğini alsa 1000 lirayı geçiyor ben daha yazmıyorum siz arkadaşı doğru yönlendirin
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
Ls2 ye ve mt ye 500 tl para verme.
Bell qualifer serisi kasklardan birtane indirimli bul. Guvenlikte oldukca basarili bir marka ve seri. Ortlama 550-600 civari.
Venom deri montlar var oldukca sportif ve sik bir gorsele sahip deri olduguna bakma hafif ve cok kullanisli. Fiyati 400 civari.
Benim gozumde 1.000 tl daha alternatif ve f/p acisindan farkli bir durum icin degerlendirelemz.
Fikir tamamen bana ait ve kisisel gorustur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)