ÇOCUĞUN MOTORA YAZIK OLMUŞ
ÇOCUĞUN MOTORA YAZIK OLMUŞ
Saçlarım şekil , önümden çekil...
Geçmiş olsun dileklerimle.
26 bine R25 alicam yağını suyunu eksik etmiyecem ve o motor kitleyecek he,yamahanin yönetici merkezini yakarım yeminle
Yağısız kalınca olur veya5 cok fazla yerinde kesicide çalışirsa yine kitler.
Bırak delikler açık kalsın. Öyke delikanlıya tapa mı takılır.
çin malı motor olsaydı hor kullanmaya dayanamadı yatak sardı,eeee nede olsa çin malı der geçerdik,ama yamaha deyince iş değişir,çin malının dayanamayıp havlu attığı yerden sonra japon malı dayanmaya devam etmeliki farkı ortaya çıksın,,aynı duracell pil reklamındaki gibi
yoksa çin malı gibi dayandıktan sonra ökadar para verip japon almanın anlamı ne
Şahsen r25 le ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum insanlar motosiklet kullanmayı bilmiyor. Japon olunca hiç bozulmaz sıkıntı çıkarmaz sanıyorlar JAPON da kul yapımı elin üstünde olmazsa eline alırsın.
nerden çıkarıyorsun laf olsun diye konuştuğumu,,r25 lerin yatak sarması ayyuka çıktı ,sağır sultan duymayı bırak bile ezber bile etti,nete bir yaz bak nelerle karşılaşıyorsun,bu ilk defa olan bişey değil
ancak ben yukardaki video yu göremiyorum,tarayıcımla alakalı herhalde ,ama yorumlara bakınca yine kronik r25 motor kitleme sorunu sanarak yazdım
Bu motorun geri çağrılma sebebi bu sorun değil miydi ?
Bence olay kullanıcı değil aracın kusuru...
Yamahanın motorları genel olarak komple motor değil motorun içindeki motorları biraz naziktir zaten.Aynı şey r6 içinde geçerli.Heleki ilk kırlangıç kasalar.Yüksek devir çevirirdi ama dayanmazdı o motor o deviri çevirmeye.Adamlar tasarımı çok hırçın can alıcı yapıyor ama motorlarıda canı burnunda yapıyor.Ben bu söylediklerimi r25 ve r6 için söylüyorum tabi.
O zaman videoyu izle öyle yorum yap hocam, r25 değil kullanıcılarını ayyuka çıkarmak lazım. Kask kolunda gezen bi apaçi, motorun yağına suyuna bakmadan yola çıkmış. R25 kullanıcısı değilim hiçte sevmem yakıtından ve ufaklığından dolayı, 62 bin km de r25 kulanıcısı arkadaşım var kronik olsa şimdiye kitlenmesi lazımdı ama Maaşallah takır takır gidiyor.
R25 şu anda Türkiye'nin en hor kullanılan motoru konumunda. Geçen gün kırmızıda beklerken önümden artçılı bir tane geçti, iğrenç gürültülü bir de egsoz takmış, maşallah her vitesi kesicide atıyordu. İkinci elde uzak durulması gereken bir numaralı motor benim için. Bu şekilde kullanılmaya pist için yapılmamış hiçbir motor dayanamaz.
Debriyajı sıkıp motorun ruhu çıkana kadar gaza bas, sonra motor kol çıkardı😬 beter olsunlar.
kesici motorun dayanamayacağı devirlere çıkmaması için yok mu kesiciye girdiği devri motor kaldıramıyorsa adam ne yapsın :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)