https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...62587721/detay
Selam arkadaşlar eniştem için almak istiyoruz.BMW merakı olduğu için düşünüyoruz.Kullanan arkadaşlar varsa yakıt yedek parça vs. durumu nedir.10 bin tl ye ilandaki motor alınırmı sizce selamlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...62587721/detay
Selam arkadaşlar eniştem için almak istiyoruz.BMW merakı olduğu için düşünüyoruz.Kullanan arkadaşlar varsa yakıt yedek parça vs. durumu nedir.10 bin tl ye ilandaki motor alınırmı sizce selamlar.
orjinal parçalarlamı değişilmiş acaba illa bmw istiyorsa enişten gösterin bir motoru alınabilir motor bile 0 lanmış ama sorun çıkartırmı bilemem benim bmw merakım olsa düşünürdüm
Bende çok heves ediyorum bu motora geçen benzinlikte bir F650 değilde F650 GS denk geldi sordum memnundu.Ne kadar masraf yaptın dedim 3000 lira mecburi değişecek parçalar oluyor yılların motoru dedi.
Bende gittiğim servise diyorum , kötüsüne denk gelirsen motordan soğursun dediler hatta geçen iki tane alsam , birini yedek kullansak dedim güldüler
Arkana bakmadan kaç : )
*Alacaksan 20 30 bin km de en iyi ihtimalle, 6 7 bin lira masraf ve birkaç kez yolda kalmayı garanti gör.
*Alacağın motorun sıkıntısı büyük olursa hani Bmw istiyorsun ya, parçasıda Bmw fiyatından olacak.
Eski motor işine girecek kişinin kendisi motordan çok iyi anlamalı.İkincisi zamanı bol, tanıdık ustası olmalı ve neyi nereden nasıl temin edeceğini iyi bilmeli.
Ancak bu şekilde yürütebilirsin..
Çok zor bulursun, onunda fiyatı yüksek olur.
Kendi fikrim tabi bunlar, ama denemesi bedava değil bu işin, uzaktan davulun sesi hoş gelir derler : )
valla ilan hakkında tek söyleyebileceğim o km ye en iyi ihtimalle 100bin km ekleyin
2-3 daha koysun, f650Gs alsın, ama almadan iyi bir inceleme lazım.
İlandaki motoru alacak kişiyi Allah kurtarsın.
teşekkür ederim arkadaşlar sanırım vazgeçeçek gbiyiz.
ilandaki motor alınır mı bilmem fakat temiz bir f 650 denk gelirse kaçırmayın derim.
"Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı" derler fakat 125 cc motorlar bile 20 bin tl ye yakın fiyatlara yaklaşmışken mecburen bit pazarına nur yağacak
f 650 ile ilgili forumda onlarca sayfa bilgi mevcut ama yakıtla ilgili güncel bilgi vereyim: geçen hafta sonu 300 km lik bir turda sürekli tam gaz gittim, yolun 3/1 lik bölümü 140 - 170 km/h arasında süratlerdeydim, sonuç tamı tamına 7.1 lt/100 km di.
şehir içinde en kötü ihtimalle 6 litreyi aşacağını sanmıyorum
iyi düşün derim çünki burada bahsettiğin 1997 model BMV kılasik takıntınız yoksa uzak durun
BOMBAYA KAFA ATAN ONUR VARMIŞ BURADA? işte benim o ONUR :
Bmw F650 hakkında bir tane mi pozitif adam olmaz
Sevgili Oxus pozitif gibi yazmış ama 6-7 litre ne abi biz 4 litre sanıyorduk...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)