DİKKAt Ortaköy Kuruçeşme arasında
-
arkadaşlar ortaköy kuruçeşme arasında eğlence yerlerini az geçtikten sonra asfalta yama yapmışlar (yolun sağ kısmında bebek istikametinde) ve asfalt tehlikeli bir biçimde içeri çökmüş. hem çöküntü hem delik var. uzaktan görünmüyor. aman dikkat edin. özellikle gece... trafik polisiyle konuştum aman dedim kaza olur, motorlu polisti, biliyorum bizim de başımıza geliyor dedi. ama belediye ile ilgili dedi vs vs vs sonuçta naparlar bilmiyorum. hem sizin hem çevrenin dikkatini çekmek istedim. zaten yollar inanılmaz bozuk... dikkatli olun...
Reklamlar
-
verdiğin bilgi için teşekkürler o tarafa geçersem dikkat ederim çok saol
-
Sağol arkadaşım,Allah razı olsun.
-
Teşekkürlerr
[B]Laylon Mandal ve Ecosystem...[/B]
-
-
01 Ağustos 2006, 00:00
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
01 Ağustos 2006, 00:06
hergün bu yolu kullanıyorum şükür böle bişi gelmedi basıma galiba ezberlediğimden oluyo verdiin bilgi için tşkürler.dikkatli olmak lazım.istanbul yolları mayın tarlası.
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
-
01 Ağustos 2006, 01:25
bu çöküntü ezberledikleriniz gibi değil pek ilginç bişi, taze asfalt eskinin üstünden nası olduysa içeri doğru göçmüş... hem v şeklinde hem de delik var, tam motor lastiği girsin de uçsun gibi açılmış aslında bu konuyu bizzat çukura dikkat edin diye açmadım... yollarımız düzleşir diye açtım belki ikaz edersek falan... zor bir ihtimal de olsa...
-
01 Ağustos 2006, 01:36
belediye@besiktas.bel.tr
Durumu anlatıp bu konunun adresini de yazdım. Siz de eposta ile aynısını yapabilirsiniz.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
01 Ağustos 2006, 01:42
Adam gibi yol yapmayı öğrenselerde bende ödediğim vergilerin yol su ve elektrik için olduğunu anlasam.
-
01 Ağustos 2006, 01:42
eşimle beraber bahsettiğin çukura düşmekten son anda kurtuldum. eğer teker çukura gelseydi sanırım düşmüş olacaktık.
KaWa ZX 6R 98'' - Honda CGL 125 04'' - KaWa ER 5 05'' - Keeway SL 150 06'' - Honda Dylan 150 06''
-
01 Ağustos 2006, 02:23
Arkadaşlar bende 2 gündür oralardaydım ama o bahsedilen yeri görmedim, dikkatimden kaçmış demekki, dikkatli olmak lazım, duymuşsunuzdur geçen gün barborosta 2 motorlu genç ölmüş, hepimizin başı sağolsun.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
01 Ağustos 2006, 21:56
bugün aynı yoldan dönerken tekrar baktım, etrafına plastik konilerden dizmişler dört beş tane. fakat daha da tehlikeli biçimde çökmüş... anlayamadığım artık deliğe bakınca altının bomboş olduğu gözüküyor. sanki kanal gibi bişi açılmış, komple boşluk çöküntünün altı. belki yağmur gideriydi ve demiri sökülüp üstüne direk asfalt atılmış...
belediye@besiktas.bel.tr
bıyıklının da belirttiği gibi belediyeye bir e-posta atabiliriz en azından. ben attım.
-
01 Ağustos 2006, 23:24
1 saat önce ordan gçtim hala aynı öle etrafınnı sarmışlarr hafif çukurumsu bir yer DİKKAT!!
-
01 Ağustos 2006, 23:42
ben mesaj attim insallah geregini yaparlar ve bu uyari icin tesekkurler
bence ornek bir davranis
-
01 Ağustos 2006, 23:54
uyarı için teşekkürler...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
08 Ağustos 2006, 12:52
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler