ARKADAŞLAR BELİRTTİĞİM ADRESTEN MT-125 ALACAĞIM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLERİM.KOLAY GELSİN!
ARKADAŞLAR BELİRTTİĞİM ADRESTEN MT-125 ALACAĞIM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLERİM.KOLAY GELSİN!
ne konuda yardım bekliyorsun bana yakın
Ben direkt Zeytinburnu'ndayım . Kavgaya adam mı lazım nedir ?
Dostum,Zeytinburnu 300bin nüfuslu bir yer,yardım edecekler tam olarak nereye gelsin?Bayiye mi?
Litrelik motorlarla mı gelelim??
konuyu bileydik parası çıkışmadı yardım bekliyor belki
Toplanıp motorumu itecez , satan adamı mı dovecez yoksa motoru aldın diye 3lu mu çekeceğiz . Adam konu açıp kaçmış .
Kavga olursa gelmem ama hanım beni kocisko , ponçik koca falan diye çağırıyor . Nasıl kavga edeyim ben
hocamlar giremedim foruma kusuruma bakmayın motor alıncak Ankara dan geliyoruz ilk bakışta anlayan birisi gelse çok iyi olur
ben anlamam beni eleyin
sen bence alıcağın motoru söyle sana istanbulda güvenilir usta söylesinler baktır motora riske girmeyin
Ben geldim, bir mesaj var mı, yapılacak birşey var mı diye bakındım,kimseyi bulamayıp geri döndüm.
Ben de geldim ama hiç bilmiyorum buraları. Bu zeytinburnu Kadıköy'ün neresinde, ben boğanın oradayım
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
teknik oto sanayi diye geçiyor adamın konumu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
bi usta önerseniz en azından güvendiğiniz o kadar yol gelcem sıkıntı çıkmasın
Teknik oto sanayi bana yakın aksam donerken bakabilirim. Ancak kimse bakarak motoru tam anlayamaz. Ancak sahininin ikircikli konusmasi guvenilmez tutumları , Motorun saginin solunun hor kullanilmis olmasi gibi etkenler fikir verebilir. Bakarım eger agir kusurlu problemli ise size soylerim gelemzsiniz bosuna. Ama hata gorememem motorun iyi oldugu manasına gelmez.
Eger motor inceletmeye deger ise gelirsiniz burada bir servisde checkup yaptırırsınız ve motoru alırsınız
Bana bulentberksan@yahoo.com a yazabilirsin
Zeytinburnun da oturan var mı ya bu forum da
google de yamaha servislerini arat en yakın servisten telefon ile durumu anlat randevu al, servise öyle gidin, kontrolünü servisinde yaptır, usta falan tanımadığın adama güven olmaz , biraz cebinden para çıkar ama sonra ağlamaktan iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)