böcekler de bir sıkıntı var. uçmayı kaçmayı bilmiyolar bugün iki kere gözüme böcek çarptı. 5-6 saniyeliğine dünyadan koptum. o sırada motosiklet kendi kendine gidiyodu, trafik yavaşlasa bişey olsa bir böcek yüzünden patlamıştık.
böcekler de bir sıkıntı var. uçmayı kaçmayı bilmiyolar bugün iki kere gözüme böcek çarptı. 5-6 saniyeliğine dünyadan koptum. o sırada motosiklet kendi kendine gidiyodu, trafik yavaşlasa bişey olsa bir böcek yüzünden patlamıştık.
Anlımın ortasına mermi gibi eşşek arısı kafa attı , bayılacaktım kurşun yediğimi sandım.
Otomobil lastiklerinden mıcırlar , ıskaladı üj buçuk..
Biber gibi yakan minik canlılar mermi gibi direkt göze .. ( işin yok çek kenara , mendil , yoksa kağıtpara(tavsiye etmiyorum mikrop dolu) ayıkla gözünün sineğini..
Hasılı kelam , yaz kavuruculuğu olsada , bilakis kapalı olunca bir nebze sürat varsa daha serin bile oluyor , kollayın gözünüzü.
Otobanda avucumun içi kadar taş fırladı suratıma. Vizörü 5km hız ile giderken bile takarım. Acı tecrübeler çok. Canım yanacağına terlerim. Hamam meselesi. İçine giren terler.
çok az açık bırakıyorum en kötü hem rahat hava giriyor hemde sinekti böcekti uğraşmıyorum
3 senelik gözlük çileme lens siparişi vererek son veriyorum. Lens varsa vizör illa kapalı kalacakmış.
Sadece 5 dk vizör açmıştım bombal arısı geldi gözüme çarptı birde utanmadan sokmuş eve bi geldim gözüm kapanmıştı
Yanağımın yanından girip kulağımın oraya geçen arıyıda ayrıca tebrik etmek lazım. O hızda paniklemeden kenara çekip kaskı çıkardığımda hala yaşıyordu. Çok şükür sokmadı ben durana kadar.
bırak vizoru montsuz bile yazın sürmemek lazım.. yunanistan da sparti de kısa süreligine bir yere giderken ustumdeki tshirtten arı soktu gobegimden
kamp alanıma gidene kadar acıdan ne oldugunu da anlayamadım..
Vizör hep kapalı gezerim. Geçen buf takmadım. Okuldan geliyorum. 100 civarı hızım var. Boynuma bi iğne saplandı sanki. Hemen patlattım bitane. Baktım bir yeri daha ısırıyo. Fren mren derken hayvan yok oldu gitti. Ama boynum hala yanıyo. Kısacası tek vizör değil buff da takılmasını her zaman öneriyorum.
HONDA
#BZ3082
Tam aynı kelimeleri yazıyordum ki yorumunu gördüm. Aynı şey dün benim başıma da geldi çok sıcak diye buf takmadım boynumun sağ tarafından ısırdı mı, iğne mi soktu ne yaptıysa felaket yandı vizörden girmesi zaten felaket olur. Kasksız sürenleri bir türlü çözemedim nasıl keyif alıyorlar o şekilde sürmekten.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Aynısı banada oldu. 1hafta acıyla gezdim ama halen buff'um yok, kaybolduğundan beridir inatla almıyorum. FF352 kaskımın içine çene kısmından girdi ve gözümün önünde at sınağı. Kalitesiz mal = Başa bela mal. Kaliteli kask alın, hem o kaskların vizörleri daha dayanıklı ve sağlam. Ben tekirdağ'a giderken bir böcek gelip kaska vurdu. Vizörün sağ kısmı tamamen sarıya boyandı. Sanırsınız paintball'dan çıkmışım. Aynaya bakmak için göz ucuyla değil, direk kafayı çevirmek zorunda kalıyordum.
Benim yüzüme de bir defasında arı çarpmıştı. Zaten çekik olan gözlerim şişmenin etkisiyle takahsi makata gibi oldu Moğoldum, japon oldum. Ama başlıkta eksik var, "vizör açık ve eldivensiz gezmeyin" olmalıydı, elime de arı yapıştığı olmuştu zamanında, hava ile şişirilmiş doktor eldiveni gibi oldu sağ elim. Aman abi çok tehlikeli.
Weak are prey
Bende kuşlardan şikayetçiyim, sabahları arabayla işe gidiyorum hep yolda geziyorlar. Sabah 5.30da kuşlara korna çalıyorum, mahalleli tepkili.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)