100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Daha önce konusu açılmıştı
Yurdumda artık insani davranışlar görünce taktir eder hale geldik. Şoförün tavrını görünce ayakta alkışlama hissiyatına kapıldım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
iyide bişey yokki arabanın aynasına çarpıyor gördüğüm kırılmıyor o da
Hatanın ne olduğu belli !!!Araç şöförü düzgün bir insan teşekkürler motosikletliler adına....
Yabancı yalayıcı arkadaşlara gelsin...
Olay vs olmamış ama her hangi bir sorun olsa idi. Motosiklet sürücüsü hatalıydı. Başta ben olmak üzere kendimize hakim olamıyoruz bazen.
Tebrik ederim, motorcu hatalı gibi geldi bana ama ona rağmen hem otomobil sürücüsü hemde motorsiklet sürücüsünün tavırları çok iyiydi.
Ben başlığı ironi sandım kafamda yorum düşünüyordum izleyince g*t oldum :D
haklı yada haksız olayına gırmeyecem ama otomobıl kullanıcısı abi tam bır ADAM . bu adamın heykelı yapılsın malum bolgeye cımento benden evı arabayı satıp cımento alacam .
Tekirdağııım tekirdağ-uçmak dere tekirdağ insanını da severim neyse geçmiş olsun kıl payı kurtarmış vallahi tecrübeden bel olsam kazık gibi girmiştim bir yere
Bizim Burak abi bu yaa on numara insandır kendisi
yalnız videodaki motorcu hatalı olduğu gibi olaya sebebiyet verende karşı yönden gelen motorcu arabaya dikkat ederseniz motorla çarpışmasın diye frene asılıyor motorda o şekilde aradan geçebiliyor kendinide başkasınıda riske atmış
olayda iki farklı motorcu da hatalı çünkü arkası görünmeyen virajda sollama yapıyorlar. böyle bir ahmaklık olamaz ve ne tesadüfki aynı anda iki motorcu birden böyle bir ahmaklık yapıyor.
motor sürüyorsanız hakkını verin be kardeşim, gerçi kime ne anlatıyorum ki ben? karakter meselesi, bencil insan yolda da bencil işte ne yaparsın ki bu duruma? trafikte mütevazilik yapan motorcu bulun bulabilirseniz benden başka
bugün beylikdüzü E-5 yolunda kenarda ön amortisörleri geri doğru yamulmuş yeni kasa tvs apache gördüm ve beyaz bir araba vardı. arabaya arkadan vurmuş işte. ne diyim yani burada sürüş eğitimi verecek halim yok, düzgün kullanmak lazım şu makineleri ve sollamalarda dikkat edelim.
Herkes hatalı sollama vs. demiş. Adam sollamaya çıkmadı ki şeritin ortasına ? Araca arkadan vurmamak için araya girdi. Viraja girerken sürati 90 gibi.
Empati yaptım ben olsam ne yapardım diye, muhtemelen aracın sağından şarampole girerdim.
Çünkü şeritin ortası ve solu çok riskli hem motor geliyor hem araç.
Motorcu ucuz yırtmış.Kaza minimum hasarla atlatılmış.
Tekirdağ insani yardımseverdir uçmakdere yolu kendimi bildim bileli kullanırım yagmur kar camur.haftada 4 5 bile olur aman arkadaşlar zevkinizi alın virajı yapın ama çok dikkatli olun.ne çıkacağı ne olacağı belli olmaz.ozellikle yeniköy ve uçmakdere köy içlerinde motorcu arkadaşlar çok hızlı ve virajları çok kapalı geçiyorlar dikkatli olun tekeriniz düz bassın.
o xmax sürücüsünü ıslak sopayla döveceksin, sonu görünmeyen yolda 3 aracı aynı anda sollamaya çalışıyor. ayrıca kaskında kamera da var, yayınlasaymışya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)