Tricity 125 Yorumlama (İLK 100KM) Sorular ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İlk motorsa ondan sana çok ağır gelmiştir.İsteklerini bulabilirsin yada yaptırabilirsin.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
İlk motorsa ondan sana çok ağır gelmiştir.İsteklerini bulabilirsin yada yaptırabilirsin.
Buldum da fiyatlar ateş pahası olan universal modelleri varmıdır ?
Spacy ile öğrendim buna geçince tank gibi ağır geldi ama alıştım gibi.
-
yamahanın bütün scooter modelleri odun gibi sert malesef . Artçı alman şart değilse acemiliği atana kadar artçı alma, birlikte düşerseniz fena olur.
Elbet bir gün düşeceksin bunu unutmayarak sür.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
yamahanın bütün scooter modelleri odun gibi sert malesef . Artçı alman şart değilse acemiliği atana kadar artçı alma, birlikte düşerseniz fena olur.
O motosiklet devrilir mi ya fizik bilgim cok iyi değil ama sanki devrilmez gibi
-
Artçıdan kastım babam yalnız bırakmıyor (trafiğe çıkarken) bazen kendisi sürerken de ben artçı oluyorum.
Bir de 50 KM hızı geçince gaz kolunda titreme başlıyor belli bir süreden sonra eli uyuşturuyor :(
Bu siperlik, sissy bar alacağım universallardan olan yok orijinaller pahalı da ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
kygsz adlı üyeden alıntı
O motosiklet devrilir mi ya fizik bilgim cok iyi değil ama sanki devrilmez gibi
3 tekerlekli olduğuna bakmayın dengesiz (yani illa Işık’larda ayak yerde olacak) yoksa bir tarafa yatar hemen.
-
Yoksa siz 3 teker diye , yan ayak vs açmadan dengede durabildiğini mi sanıyorsunuz motorun..Tabi ki hayır..
Her motorun düşme riski, kaza riski vardır.. Bunun bilincinde hareket edin..
İyi sürüşler..
-
cem1903 adlı üyeden alıntı
İyi sürüşler..
Saolun, teşekkürler.
-
viraja biraz sert girip ısrarla dönmeye çalışıp biraz g kuvvetine maruz kalın bakalım devriliyormu hayırlı olsun
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
viraja biraz sert girip ısrarla dönmeye çalışıp biraz g kuvvetine maruz kalın bakalım devriliyormu
hayırlı olsun
Saolun teşekkürler birazdan foto ekleyeceğim.
Ekledim :
Eldiven, dizlik, ayakkabı varda bu fotoda giymemiştim (diğer ekipmanlar nerde diyenler için) !
-
Mont sanki biraz büyük gelmiş
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Biraz büyük (özellikle kol kısmı) doğru ama şimdilik kullanıyorum mecburen (düşme ihtimaline karşı) hediye zaten yenisini alacağım
-
DesAres adlı üyeden alıntı
Artçıdan kastım babam yalnız bırakmıyor (trafiğe çıkarken) bazen kendisi sürerken de ben artçı oluyorum.
Bir de 50 KM hızı geçince gaz kolunda titreme başlıyor belli bir süreden sonra eli uyuşturuyor :(
Bu siperlik, sissy bar alacağım universallardan olan yok orijinaller pahalı da ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
3 tekerlekli olduğuna bakmayın dengesiz (yani illa Işık’larda ayak yerde olacak) yoksa bir tarafa yatar hemen.
o kadar titreme normal değil bence bir servise gösterin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
kask da büyük bence
-
Biraz büyük (özellikle kol kısmı) doğru ama şimdilik kullanıyorum mecburen (düşme ihtimaline karşı) hediye zaten yenisini alacağım
Kardeş,büyük ve bol kesim montlarin korumaliklarida sağlikli koruyamaz omuz,kol bolgesindeki takviyeler uzvu sarmasi lazim..kaza aninda faydadan cok zarar verebilir.
-
-
Monttan ziyade şort biraz uzun kalmış sanki. Daha kısa bi şortla kullanın ki düştüğünüzde bacağın yarısı değil tamamı perte çıksın
-
o kadar titreme normal değil bence bir servise gösterin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
kask da büyük bence
S beden çok sıkmıştı yanaklarım parçalanıyordu ve zor geçiyordu kafamdan M aldım fotoda öyle görünmüştür belki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
blue39 adlı üyeden alıntı
Monttan ziyade şort biraz uzun kalmış sanki. Daha kısa bi şortla kullanın ki düştüğünüzde bacağın yarısı değil tamamı perte çıksın
Havalar çok sıcak uzun giymek insanı mahvediyor öğlen yıkanıyorum akşama ter kokuyorum (dedorant, parfüm kullanmama rağmen). Uzun giymiyorum ama fotodaki gün dizlik takmamıştım normalde takıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Frenlerde his varmı?
Tutuşunu beğendim (bana öylede gelmiş olabilir spacy, TVS’nin scooteri ve bundan başka motosiklet sürmedim ama onlara göre iyi) yani benim kullandığım hızlarda iyi gibi (kombineli kullanıyorum) 70 yapabiliyorum buralarda en fazla sonrasını bilmem (bu hızlarda sıkıntı yaşamadım).
-
S beden çok sıkmıştı yanaklarım parçalanıyordu ve zor geçiyordu kafamdan M aldım fotoda öyle görünmüştür belki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
Havalar çok sıcak uzun giymek insanı mahvediyor öğlen yıkanıyorum akşama ter kokuyorum (dedorant, parfüm kullanmama rağmen). Uzun giymiyorum ama fotodaki gün dizlik takmamıştım normalde takıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Tutuşunu çok beğendim yani benim kullandığım hızlarda iyi gibi (kombineli kullanıyorum) 70 yapabiliyorum buralarda en fazla sonrasını bilmem (bu hızlarda sıkıntı yaşamadım).
Kaskın bedeninden ziyade dış kabuk büyük hangi marka model anlayamadım ama muhtemelen tek boyda bütün bedenler var, yani S-XXL tek kabuk ise böyle büyük görünüyor çok ağır olmasa bari.
-
Kaskın bedeninden ziyade dış kabuk büyük hangi marka model anlayamadım ama muhtemelen tek boyda bütün bedenler var, yani S-XXL tek kabuk ise böyle büyük görünüyor çok ağır olmasa bari.
MT KRE MOMENTUM SV
1450g’dı herhalde (yanlış hatırlamıyorsam).
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Kardeş,büyük ve bol kesim montlarin korumaliklarida sağlikli koruyamaz omuz,kol bolgesindeki takviyeler uzvu sarmasi lazim..kaza aninda faydadan cok zarar verebilir.
Mont alacağım zaten de mahalle arası gibi yerlerde kullanıyorum alana kadar sağlıklı korumasa da düşersek dirseğim çok ağrımasın, az da olsa korusun (hiç yoktan (deriden) iyidir).
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler