Merhaba,
sonunda 49.000KM'de makul fiyatlı dominarımı aldım şuanlık herhangi bir problem yok aşık olma aşamasındayım
Herkese çok teşekkür ederim düşünceleri ve yardımları adına.
Merhaba,
sonunda 49.000KM'de makul fiyatlı dominarımı aldım şuanlık herhangi bir problem yok aşık olma aşamasındayım
Herkese çok teşekkür ederim düşünceleri ve yardımları adına.
güle güle kazasız belasız inş..
kaldı ki dominar çıkalı ne kadar olduda 50k km ne ara yaptın demezler mi adama..helal olsun
şu 50k lık dominarı merak ediyorum hayırlı olsun müsait olunca resim yükleyebilirmisiniz? motoru gösterdiniz mi servise filan sorunu filan yoktur umarım
Hayırlı olsun güle güle kullanın, tahmin ettiğim dominar ise evet km doğru, ilk alınan dominar ve Türkiye de en yüksek km si olan dominardır.
Hayırlı olsun beyazdı dimi
Hayırlı olsun. Dikkatli ve güvende olman dileğiyle.
Dominarın nk400e göre artıları olması onu öne çıkarıyor.Kaydırmalı debriyaj falan güzel makine.
Kurye motosiklet timi ? Yanlış anlaşılmasın " hayırlı olsun " merak ettim sadece.
Hayırlı olsun
Kaça aldınız?
Hayırlı olsun kazasız belasız sürersin umarım
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Kaça aldınız?
2017 Model motora kurye olmayıp da 49000 km yaptıran adama "Helal olsun" denir. Tanışmak isterdim ilk sahibiyle. Size de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Hayırlı olsun. Bende ilk 5 ayda 12000 km yaptım şuan hala o km de çünkü kış uykusuna yattı, henüz uyandıramadım. Bi iran yapabilirim ramazan sonrası o zaman yine km coşar :-) Allah kaza bela vermesin güzel motordur Domdom
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Hayırlı olsun.
Ben 5 yılda 50.000 hedefliyorum, adam 1 yılda yapmış o km'yi, vallahi bravo, sahibinden de görmüştüm sanırım bu aleti, uzun turlara filan çıktığını yazmıştı, kurye değil bildiğim kadarıyla. Zaten Dominar kuryelik için doğru makine değil bence.
Ayrıca bu kadar kısa sürede bu km'yi yapmış Dominar görmek, Dominar'ı yeni almış olan biri olarak benim de motoruma güvenimi artırdı doğrusu.
Ben daha 600 küsur km'deyim.
Hayırlı uğurlu olsun.
Aslında hiç de fazla ve anormal bir km. değil. Tamamen algı meselesi. Aşağıdaki videoda bir NC750X 50.000 km'den sonra motoru açılıp kullanılmamışları ile karşılaştırılıyor. Hiç bir fark olmadığı görülüyor. Kalite farkı olduğu kesin ama ülkemizde o motosiklete de o km'de ölü muamelesi yapılır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)