Hissettiğim korku konusunda yardıma ihtiyacım var
Reklamlar
-
Ben her zaman motoru kendim surmezsem birine artci olarak binemem derdim,bindigimdeyse(2saat olmadi) arkadasimin artcisiydim kisa mesafe ve israri uzerine bindim.benimde suan motorum yok ama ekipmanlarim hazir,her neyse. Binince gecti benim korkum,eskisi gibi hissetmedim , bence mental olarak hazirlamaniz gerekiyor kendinizi,motora binmenin en guzel yani hissiyati bence ki bunu hic surmemis biri olarak soyleyebiliyorum.artci olup korksam da , bugun korkumu yenip tadinida cikarsam motorun ustunde hep heyecanli dakikalar gecirdim. kurs konusuna gelecek olursak.Buyuk harflerle yazayim.BENIM AKRABAM KURSUN SAHIBI VE BEN SUANDA TEORIK DERSLERDEYIM,MOTOR SURMEYI BILMEDEN GELDIGIM ICIN NEREDEYSE SURATI DUSUYOR KENDINI ZOR TUTUYOR SOMURTMAMAK ICIN.BU ULKEDE KULTUR BOYLE.MOTOR BILIYOSA VERIYOLAR GIDIP KENDISI CALISSIN. o yuzden size tavir yapiyor olabilirler,gidin milli egitime sikayet edin bidaha yaparlarsa.Her ehliyet kursunun korkulu ruyasi milli egitim mufettisleridir.Ve yilmayin.Basarabilirsiniz
Reklamlar
-
İyi bir hocadan ders alman büyük fayda sağlar ama bütçem yok demişsin. Motorun var mı onuda bilmiyorum yoksa zaten yapacak bi şey yok mecbur kursla idare edeceksin. Yok motorun var ise birisine rica edeceksin motoru boş bi yere götürecek orada kendin parkur hazırlayıp ( plastik şişe vs ile) çalışacaksın. Fakat olay sadece ehliyet almak değil, yalan yanlış öğrendiğin tekniklerle sonradanda ciddi sıkıntılar yaşabilirsin.Ehliyet parkuru zor değil, inan bana düzgün biri 1-2 gün çalıştırsa çok rahat geçersin.
Benim hiç motosiklet tecrübem yoktu. bu debriyaj bu gaz bu fren dediler yarım saat çinli bir motorla okul bahçesinde öyle bi o tafa bi burada gidip geldim öbür gün mt07 verip parkura soktular ve 8'de motoru devirdim. Kursun öğretmekle falan alakası yoktu zaten. Gidip yarım gün özel ders aldım iyi bir hocadan. O yarım gün ders ile parkuru çok rahat tamamlayıp sınavı geçtim. Çünkü hoca tüm hatalarımı tek tek gösterdi, nerede fren yapıcam 8'e nereden gidicem bakışımı nereye alıcam, slalomu nasıl dönücem hepsini anlattı yetmedi kendi sürdü yetmedi arkasına bindirip beraber yaptık vs.
-
Konunun hepsini okumadim sadece ' 18 yaşındayım , motorcu bı sevgilim olmuştu 3 yıl önce ' buraya kadar okudum . 15 yaşında motorcu sevgilin olmuş yani , kimseyi ilgilendirmez ama 15 yaşında biriyle çıkan çocuğu da sabaha kadar dovsem rahatlayamam herhalde .
Yanlış anladıysam yada konunun devamında tam içeriği yazıyorsa kusura bakma yada bak fark etmez .
-
Kurs yerinde zaten kimsenin profesyonel olmadığını, herkesin en az senin kadar düşündüğünü korktuğunu panik olduklarını bilirsen yapabilirsin bence.Ayrıca para vermişsin tabii ki gidiceksin ve o ehliyeti alıcaksın bu kadar basit
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)