Benzine 18, mazota 15 kuruş ZAM!
seçimden sonra ne zamlar gelicek kim bilir soyun soğana çevirin herkesi dahada zam gelsin halk açlıktan kırılsın
Saklayamadılar mı be
Seçimden sonra CeHaPe'nin sebep olduğu yıkımın onarımı için tabii ki paraya ihtiyaç duyacaklar. CeHaPe'den sonra sırasıyla İsrail ve Amerika var. Ama önce CeHaPe, çünkü en gavur onlar.
Bu gece benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor
Benzine 18, motorine 15 ve LPG'ye 12 kuruş zam yapıldı.
Benzin, motorin ve LPG'ye zam yapıldı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 18, motorine 15 ve LPG'ye 12 kuruş zam yaptığı bildirildi.
Ulan haberi ağlayarak girdim..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Geldi mi? Gelecek mi? Ulan depoyu dün nie doldurmadım ben? Neyse 1 oyum var gideceği yer belli.
Gelecek diyor doğrumu emin olamadım. Benzinliğe gelirken arabayla gelmedim diye pişman oldum. Mazot yarım olmuştur. Babam köye gitmişti.
arabayi servise biraktim binenler düşünsün. 😁
arayi acma zam valla özledik yaaa
ben bu zamların cari açığı dizginlemek ve tüketimi azaltmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.
bir başka sebep te bütçedeki açığı kapatmak zira doların yükselişi açıkları arttırıyor.
fazilerin yükseltilmemesi nedeniyle oluşan boşluk zamlarla kapatılıyor. faizler yükselirse inşaat sektörü ciddi anlamda patlayacak. yanisi, müteahhitler batmasın diye zam üstüne zam yiyoruz. müteahhitler batarsa zincirleme olarak derin bir kriz ile karşı karşıya kalacağız.
başka analizi olan varsa buyursun.
Ben onu bunu bilmem. Motora benzin almaya gidemeyecek kadar yorgun hissediyorum. Sabah zamlı alırız. Korkunun ecele faydası yok.
Süpriz ....
O değilde evde bira üretenler var , sigara saranlar var , evde bio dizel tarzı bir ürün üretip motosikletlerde kullabilir miyiz ?
Alkol üretip alkolle çalıştırabilirsiniz. Tabi ki olağan üstü riskleri ve yasal kısmı ile başınız derde girebilir. Gerçi "hobi olarak yapıyorum, sadece kendim kullanıyorum kesinlikle satmıyorum" derseniz yasal kısmını atlatabilirsiniz. Tabi alkolün ne denli tehlikeli olabileceğini birçok arkadaşımız biliyordur.
yaa ama yaa.
hani duyurulmayacaktı :(
goygoy yapıyoruz ama her hafta 20-30 kuruş zam nedir yahu!
Zamlar dış iç borçlar doların 4.33 olması felan sanırım bu gidişle BATIYORUZ gibi. dolar yıl sonu fırlarda 6 i geçerse hiç şaşırmam hadi hayırlısı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)