Benzine ZAM! (14 Mayıs Pazartesi Geceyarısı)
Reklamlar
-
Mazlum ruhlu ülkenin, yediği tasa pisleyen çocuklarıyız Tüm bunların yanısıra bu kadar zamma yeni araçlar alınıyor, yollar trafik, kilit... Ülkede çok eski araba ve motosiklet de görmüyorum. Avrupa ülkelerinde daha ziyade yaşlı araçlara rastlıyorum. "Türk için at önemlidir" söylemi bile açıklayamıyor artık bu durumu Zihniyetin değişimi için daha kaç jenerasyon feda olacak kimbilir...
Reklamlar
-
Moderatör
Bir kısım medyada memleket rekor üstüne rekor kırıyor, yatırımcılar milyarlarca dolarlık yatırımlar yapmak için hazırlanıyor, benzine zam gelmemiş, avrupa bizi kıskanıyor, doların artması faiz lobisinin işi, ahdim olsun ki faizleri düşüreceğim falan filan.
Ve vatandaşların çoğunluğu sadece bu medyayı takip ediyor, çünkü diğerleri Fetöcü pekakalı, vatan haini.
Dağdaki çobanla oyum bir mi diyen mankene kızmıştık ama, seneler sonra kızcağızı haklı çıkardılar ne yazıkki. Bunca bilinçsiz,sorgulamayan, dini duygularını sömürten, biat etmeye hazır kandırılan ama bunun farkında olmayan vatandaşımız varken, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakabilmek çok zor.
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
öyle bi üretim nerde hocam
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Dağdaki çobanla oyum bir mi diyen mankene kızmıştık ama, seneler sonra kızcağızı haklı çıkardılar ne yazıkki.
çok güzel hatırlattın. ne kızmıştık kıza. videodaki kürtaj yapeayaağğ diyen adamla benim oyum bir olamaz arkadaş. yap iq testi zeka testi, belli sınırın altındakiler oy kullanamasın. gerçi o sığırların 20 tane çocuğu var zaten.
-
-
burakrak adlı üyeden alıntı
5 ve 5'in katları şeklinde olursa hesabı kolay olur Durmak yok, benzin bitene kadar devam gerçekten de...
-
Biz bize sürekli zam yapsınlar diye insanları başımıza yönetici olarak dikiyoruz. Ne kadar ahmağız.
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Bu arada o 100 tl'lik benzini benden önce gelen zengin biri almış. Yanlış anlaşılmasın yani.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Bazen sözün bittiği olaylar yaşanır, aynı bu durumu yaşamaktan dolayı üzülüyorum ,kızıyorum ,sövüyorum ama sonuca katkısı olmuyor, insan gibi yürüyen hareket eden, konuşan ama düşünemeyen diye ...........rezillik bu yaşananlar, oysaki her türlü maden ve tarım ürününün bulunduğu, bu topraklarda çektiğimiz çile bitmedi, bitmiyor, 20.25 milyon kişi dolaylı, dolaysız destek alıyor fakiriz edebiyatı ile sonra verilen oyların çilesini biz çekiyoruz
Türkiye de fakirim diyen kimseye artık yardım yapmıyorum, Afrika ya, Filistin e 3.5 kuruş ta olsa buralara yardım etmeye çalışıyorum, o kadar tiksindim bu edebiyatçılardan, asıl olan doğru olan yatırımlar üretime yönelik olursa ,enflasyon ve döviz dizginlenir, gerisi hikayedir, günü kurtarma dır bu yaşananlar aslında vatana ihanettir ama söyleyemiyoruz !o kadar çok beyinsiz var ki anlatamıyorsun ,neler döndüğünü ,yaşamadan anlamıyorlar
Osmanlı imparatorluğu da aynı yanlış yönetimlerle çöktü ,Türkiye de çöküşe hızla gidiyor, acil önlem alınmadıkça! Bes fonlarını ve bazı fonları sürekli borsaya v.s yönlendiriyorlar, yoksa dolar zaten 7.8 tl leri bulmuştu, ileride emekli maaşları da sıkıntılı, neyse yaz yaz sonuç aynı Allah göstermesin ama görünen köy kılavuz istemiyor ,Bu iç ,dış ve ekonomi politikaları ile ülkemizin 10 yılı bulması zor ,geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Yeri değil ama Kudüs meselesi vardı, sahi ne oldu ? 50.60 Filistinli şehit edildi, konu açılmadı ,sahi ne oldu ? kaşla göz arasında Kerkük te gene alavare dalavere yapılıyor, sahi ne oldu ?içki haramdı diye kaç mesaj geldi, böyle insani konularda neden susuyor bu bazı müslüman takımı? Esad gidince büyük İsrail kurulacak aslında, Esad a kalması için dua etmek gerekirken ,gitsin demek ne demektir ? yoksa gerçekten de Sn RTE dediği gibi bop eş başkanımıdır? dediği gibi Diyarbakır başkentmi olacaktır çok mu önemlidir bölgede Diyarbakır sahi ne oldu ?
-
Van minit zamanında da yakında Gazze seyahati olacaktı. Yüzde ikiyüzü Müslüman olan Venezuela'dan sıra gelmedi hala.
Bir de işgal altındaki adalar var.
-
Ülkenin birinde bir iktidar hayali düşman yaratip bütün ülkede olup bitenleri o yarattiği hayali düşmanlarin üzerine atarak gününü gün ediyormuş.
KENYA miydi acaba ?Tam hatirlayamiyorum.
-
-
1 gün ihtiyaç molası , çaylar şirkettendir.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/ekonomi-bakani-dolardaki-artisi-kabul-etmiyorum-2401028/
Ekonomi Bakanı: Dolardaki artışı kabul etmiyorum
Acaba bizimde zamları kabul etmeme gibi bir lüksümüz olabilir mi ?
-
Kuruşun savaşını verir olduk lan!
-
bu akşam yine güncelleme var. ohh iyi bayramlar.
-
-
Sabah 50 liralık aldım.
Hayaldi gerçek oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)