0-60 km hızlanmasını 3 kez test ettim ve iki sefer 4 saniyeyi yakaladım ve bir kere 4,1 saniyede çıktım 60 kilometre hıza yani günümüz 1600cc standart arabalar 10 saniyede 100 km hıza çıktıklarını göz önünde tutar isek kalkışta benim motorun atikliği oldukça iyi hatta 60 km hıza kadar 1600cc arabaların çoğunu geçiyor.
......ama benim motor sendeyken boğuldu hatırlıyor musun? yakıt deposunda pislik var galiba o yüzden gazlayamadın sen. düz yolda şu yıpranmış haliyle 120 km hızı geçiyor hatta bu sabah 124 km hız yaptım işe giderken. 119 km hızda red line oluyor zaten.
150 mr vulture apacheye göre daha hafif bir motor ve beygiri daha çok. apache 14 beygirden düşük ve 150 mr vulture 14 beygirden fazla.
yeni kasa kullandım iki tane, birisi ozanın motordu ve diğeri forumdan olmayan bir arkadaşınki idi ve performans olarak fark yok diyebilirim ama ozan'da ki apache'de performans düşüktü.
şöyle söyleyeyim 1. vites 5 bin devirde giderken birden gaz açtığında motor tekere gelecek gibi olur fakat ozandaki apache hiçte o torq'u vermiyordu ve usulca hızlanmaya devam ediyordu. amortisörlerdenmidir bilmem ama beni geriye doğru atmadı motor.
bendeki apache ise 1. viteste 5. devirde gaza tam yüklenince baya geri atıyor hatta artçı var ise sıkı tutunması lazım çünkü baya öne atılıyor motor.
benim çevremde motora fazla binen insan yok ve bazen bir yere kadar götürsene beni diyorlar ve bende kabul ediyorum ve yola çıkıyoruz; bilerek 1. viteste yada 2. viteste 5 bin devirden sonra gaza asılır gibi yapıp bırakıyorum ve arkada adam hemen sıkı tutunmaya başlıyor