Merhaba forumdaşlar. Bu kaskı kullanan var mı aranızda? Arama yaptım fakat tek konu açtı.
Kullananların yorumlarını mersk etmekteyim.
Merhaba forumdaşlar. Bu kaskı kullanan var mı aranızda? Arama yaptım fakat tek konu açtı.
Kullananların yorumlarını mersk etmekteyim.
Ben carbon modelini kullanıyorum, kalıp olarak biraz büyükçe kask. Görüntüsü felan güzel. Ses yalıtımı hjc rpha 10 kullaniyordum ondan düşük. Dahili vizoru tamamen açılıyor o güzel. Havalandirmalar yeterli. Ben naked makine ile kullanıyorum .
Kullanmadım, ama Revzilla'da ortalama puanı 4.5/5 (10 yorum). 7 kişi 5 puan, 2 kişi 4 puan, 1 kişi 2 puan vermiş. 2 puan veren diyor ki, vizör tam kapanmıyor, üst havalandırmadan rüzgar ve yağmur suyu geliyor diyor. Yağmur suyunu anladım da havalandırmadan rüzgar gelmesini niye eleştirmiş, anlamadım.
Bende carbon modeli var. Çene kısmı diğer kasklara göre hem dar hem uzun. Çenemi sıkıyor uzun sürüşlerde rahatsız ediyor. Ses yalıtımı güneş vizörlü kasklara göre iyi seviyede. Çene altındaki ped açılır kapanır olarak yapılmış. Fakat açık kapalı fark etmiyor her türlü rüzgarı alttan çok alıyor. Yaz aylarında rahatsız etmiyor ama kışın çok zorlandım. Buz gibi rüzgarın alttan suratınıza ve gözünüze geldiğini düşünün. Oraya bi bez sokuşturuyordum. Onun dışında güzel kask
Ben k5 de kullandım. Spartan ondan kesinlikle daha üstün. Hem daha az ses alıyor, hem de daha az rüzgar alıyor. Sharkın garantisi de üzmez. Anes motor her türlü arkasında duruyor. Ben 4 yıldır shark kullanıyorum. Spartandan önce bi k5 deniyim dedim ama 2 ay sabredebildim aşırı ses alıyordu. Her yerini kapatmama rağmen aşırı rüzgar alıyordu spartandan daha çok
Evet, şahsi deneyimim yok ama Anes, arkasında durur izlenimi veren bir firma.
hocam spartan normalimi yoksa karbon serisimi diyorsun?bende bir niyetlendim araştırdım denk gelmedi ama sanırım 1200 1300 tl normal olanları onlarda termoplastik o paralara çokdaha iyi kasklar var.karbon olanından bahsediyorsan 2bin tl civarında o zaman da kıyamet kadar seçenek olur allah kolaylık versin derim.
Naked motor için dizayn edilmiş.PCXe uygundur.
Kafana takmadan bilemezsin nasıl oturduğunu.Bence bi mağazada dene.
Mağazaları dolaştım Shark için parça kalitesiyle ilgili , vizör ve vizörün mekanizmasıyla alakalı iyi yorumlar alamadım. Sağladığı güvenlik konusunda herkes memnun ama diğer etkenler de önemli tabii. Ben de K5 aldım. Şu an memnunum bakalım.
Teşekkür ederim yorum yapan herkese.
Agv k3-sv kullandım. Aldığı ses yüzünden kulaklarım sürekli uğulduyordu. Aynı kalıpsalar k5 ile dış kabuk farklı. Shoei Qwest aldım şimdi çok memnunum. Güneş gözlüğü takmak bence güneş vizöründen daha çok koruma sağlıyor gözler için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)