Ekonomik hız yapan uzun yol motoru ?
Reklamlar
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Yasal sınırın 110km/st olduğunu hatırlatırım. Sollamalar için 130'a hızla çıkabilecek, onun dışında düz veya bayır 110km/st hızı koruyabilecek bir araç yeterli olur.
Geçen ay uzun yolda polis durdurdu, gerekli kontrollerini yaptı. Sonra sohbet halindeyken "yasal sınır zaten 100. Hadi solluyom dedin 110. İster 1000 cc olsun istersen 2000, 100'ü geçersen ensendeyim bilmiş ol." Dedi. Tam olarak doğruyu bilen var mı?
Respect
Reklamlar
-
Turkce meaii
8.000 ₺ olsun, km olmasin, 0 km gibi bineyim kaliteli olsun, 10 numara da goruntusu olsun universite filan mahcup olmayalim fakiltedekilere
1 ₺ farkla buyuk boyunu da ister miskn
-
Bence bütçeyi fazla tutmuşsun.
3-4 yeterli , geri kalanı ile bir tanede araba alırsın.Arabada 4*4 olsun.jeep veya range rover tavsiye ederim.
-
sash_009 adlı üyeden alıntı
Geçen ay uzun yolda polis durdurdu, gerekli kontrollerini yaptı. Sonra sohbet halindeyken "yasal sınır zaten 100. Hadi solluyom dedin 110. İster 1000 cc olsun istersen 2000, 100'ü geçersen ensendeyim bilmiş ol." Dedi. Tam olarak doğruyu bilen var mı?
baktım birazda motorların otoyollarda hız sınırı 100 olarak gözüküyor
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Turkce meaii
8.000 ₺ olsun, km olmasin, 0 km gibi bineyim kaliteli olsun, 10 numara da goruntusu olsun universite filan mahcup olmayalim fakiltedekilere
1 ₺ farkla buyuk boyunu da ister miskn
meali*
Kaliteli olsun demedim.Heralde bir onu demedim nerden buldunda yazdın
Elimdeki bütçe bu, amacım en iyi seçeneği alabilmek.
-
Çok merak ediyorum hangi şehirler arası yolda özellikle otobanlarda 100-110 ile hatta 120-130 ile gidiliyor. Ben niye görmüyorum bu kişileri?
-
8000 tl bütçem olsa bir tane siyah cbf250 bir çift de güzel lastik alırdım. artan bir şey olursa da yine motora harcardım.
-
K121L adlı üyeden alıntı
Bence bütçeyi fazla tutmuşsun.
3-4 yeterli , geri kalanı ile bir tanede araba alırsın.Arabada 4*4 olsun.jeep veya range rover tavsiye ederim.
Bende isterdim 400 milyara range almak ama işte imkanlarımız dahilinde birşeyler yapalım diyoruz.Sen bulursan 4 liraya banada haber ver olurmu hocam
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Çok merak ediyorum hangi şehirler arası yolda özellikle otobanlarda 100-110 ile hatta 120-130 ile gidiliyor. Ben niye görmüyorum bu kişileri?
ben görüyorum apachemle kaç tane mercedes bmw solladım ben istanbul edirne arası
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
0 km Rks titanium al bak keyfine 16hp.6vites..7.700tl
-
Ya Arkadaşlar, bu rx3i evoyu tek problemsiz kullanabilen benim galiba. 2015 temmuzda 0 aldım . 2 defa Bursa- İzmir Çeşme 7 - 8 kere de Bursa - İst
Ataşehir gidip döndüm . Bana hiç sıkıntı çıkartmadı. Bir aksilik çıkmaz ise 10 gün gibi sonra evoyla 3. Bursa - Çeşme Yolculuğumu yapacam. Trabzon'lu
Erdomen Kardeşim , Çeşme Çiftlik köye yolun uğrarsa beklerim. Tek problem bana ancak profildeki telimden ulaşabilirsin. Netten ulaşamazsın. Yaklaşık 3 ay Çeşme'de kalmaya niyetim var . Sonrasına Allah kerim. Bu evodan TR'ye 2000 adede yakın getirildi . Bunlardan 30 -40 tanesi çeşitli problemler yaşadı.
Geri kalan 1800 kullanıcı ,mutlu mesut bir şekilde demir atını kullanmaya devam ediyor . Problem yaşayanlar da Uma Yunus Bey'e ulaşırlarsa sıkıntı gideriliyor. 15 gün önce motorumun fenni muayenesini yaptırdım . 15000 km ye az kaldı. Erdomen telimden istediğin saatte arayabilirsin. Saygılarla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Bu arada eğer boyunuz 170 den kısaysa evoyu tavsiye etmem.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Ya Arkadaşlar, bu rx3i evoyu tek problemsiz kullanabilen benim galiba. 2015 temmuzda 0 aldım . 2 defa Bursa- İzmir Çeşme 7 - 8 kere de Bursa - İst
Ataşehir gidip döndüm . Bana hiç sıkıntı çıkartmadı. Bir aksilik çıkmaz ise 10 gün gibi sonra evoyla 3. Bursa - Çeşme Yolculuğumu yapacam. Trabzon'lu
Erdomen Kardeşim , Çeşme Çiftlik köye yolun uğrarsa beklerim. Tek problem bana ancak profildeki telimden ulaşabilirsin. Netten ulaşamazsın. Yaklaşık 3 ay Çeşme'de kalmaya niyetim var . Sonrasına Allah kerim. Bu evodan TR'ye 2000 adede yakın getirildi . Bunlardan 30 -40 tanesi çeşitli problemler yaşadı.
Geri kalan 1800 kullanıcı ,mutlu mesut bir şekilde demir atını kullanmaya devam ediyor . Problem yaşayanlar da Uma Yunus Bey'e ulaşırlarsa sıkıntı gideriliyor. 15 gün önce motorumun fenni muayenesini yaptırdım . 15000 km ye az kaldı. Erdomen telimden istediğin saatte arayabilirsin. Saygılarla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Bu arada eğer boyunuz 170 den kısaysa evoyu tavsiye etmem.
Teşekkürler hocam. Allaha şükür boyumuz 1.78 :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
0 km Rks titanium al bak keyfine 16hp.6vites..7.700tl
Güzel makine hocam bunuda düşünücem saol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler