Karışmayalım karışmayalım ucu bize dokununca karışacak zaman, derman vs kalıcak mı?
Bir abimiz motosiklet ile bir bayan tarafından çarpıldı, ama suçlu abimiz çıktı. Muhtemelen o bayanda telefon ile konuşuyordu, uğraşıyordu. Kamera kayıtları vs silinmiş, trafik polisleri tutanağı yanlış tutmuş, mobese kamerası arızalıymış. Sonuç ne mi abimiz tüm bunlara karşı hukuk mücadelesine devam ediyor.
Kimse ucu bize dokanmadı diye gidipte kamera kayıtlarını( dükkanlarındaki kameraları yedeklememiş )abimize vermemiş, gidip şahitlik edecek kadar babayiğit olamamış. Ya ertesi gün aynı yerde veya farklı yerde kendilerinin aynı kişi tarafından çarpılmayacağına garanti var mı?
Herşeyin ucu bize dokanacak diye beklersek bazı şeylerin ucu değil hepsi dokanır.
Oncelikle otomobil kullanmiyorsaniz anlayabileceginiz bir sey degil bu. 20 yidir hem motosiklet hem otomobil kullanan biri olarak anlatayim.
Son 2 senedir Istanbulda haftanin artik her gunu trafik var, asagi yukari her yerde, hem avrupa hem anadolu yakasinda. Arabayla bir yerden bir yere gitmek istediginizde yogun saatlerdeyseniz dur kalktasinizdir zaten. Bunu otomobil suren herkes biliyor. Bu esnada da eline telefon almayan kisi varsa, efendim kurallara riya edelim deyip hic bu isi yapmamis varsa gelsin elinden opeyim.
Sonralikla evet, elinde telefonla arac suren kisi hakikatten kufru hakediyor. Motordayken de gorunce sinkafli laflar savuruyoruz. Ben de iste neden kismini anlatmis oldum.
Fakat simdi 50km ve uzeri hizda ilerleyip bu bahsettigim seyleri yapanlar var, onlar gercekten orospu cocugudur. Bunu da soylemem gerek.
bu işin en güzel örneği şu iki arkadaş.
https://www.youtube.com/watch?v=RCLbFC3lQ50
Dün gördüğüm 50-60 lı süratlerde elinde telefon whatsappdan mesaj yazan CBF150'li motorcu abimize ne demeli :D
Story atıyordur. Story sebebi de:
Arabam var
Mutluyum
Araba sürmeyi biliyorum
Süperim
Zenginim
Otobüse binmiyorum
Mutluyum
Arabam var
o da şirket arabasıdır kesin
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Action camlardan önce cep telefonu kamerasıyla top speed deneyen bi kitlemiz varken,selfie çeken ablalar şu anlık masum bence.
Ben varım Onur ağabey, her gün günde 150-200km arası şirket aracı kullanıyorum. Şahsi aracımda ve şirket aracımda kesinlikle araca binerken bluetooth kulaklığımı takar binerim. Ankara'da trafik pek sıkışmaz, sıkışacak güzergahlarıda ben kullanmam. Birde burası İstanbul gibi değil, her zaman kapalı yolun açık alternatifi vardır, belkide sebep budur ☺️
iki kere kaza yaptım motosiklet kullanırken. O kazalar olmasaydı kullanışım, trafiğe ve araçlara bakışım bugünkü gibi olamazdı.
Trafikteki a'dan z'ye tüm hareket eden objeler benim için potansiyel tehlike. Yoldaki poşet, kaldırım kenarındaki kedi, lastiği yola doğru dönük olarak kenarda duran araba, dinamit gibi ortalıkta dolaşan paketçiler, elinde telefonla yolda yürüyenler.. Say say bitmez.
Bu arada keşke küfür ettiğinizde bayan sürücüler sizi anlayıp bir daha aynı hataları yapmasalar ya da hepimiz küfür edip onları yola soksak! Her küfür ettiğiniz bayan sürücü emin olun o andan sonra motosiklet kullanıcılarına karşı daha da duyarsız ve ön yargılı olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)