Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Araba kullanırken selfie çekmek ne demek ya ne demek?

REKLAM ALANI
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forum harbiden ruh hastası kaynıyor size ne kardeşim sana çarpmadigi sürece niye dert edinip güzel kafani yoruyorsun?
    Moruk şu cevabın ciddi ise gördüğüm em ruh hastası cevap.

Değil ise helâl olsun anlaşılmayacak kadar muhtesem bir ironi.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz yanlış anlaşılmış benim demek istediğim ucu size dokunana kadar hiç bir şeye karışmayın. hayat kısa ve bu tür şeylere güzel zihninizi yormaya değmez
    Karışmayalım karışmayalım ucu bize dokununca karışacak zaman, derman vs kalıcak mı?
    Bir abimiz motosiklet ile bir bayan tarafından çarpıldı, ama suçlu abimiz çıktı. Muhtemelen o bayanda telefon ile konuşuyordu, uğraşıyordu. Kamera kayıtları vs silinmiş, trafik polisleri tutanağı yanlış tutmuş, mobese kamerası arızalıymış. Sonuç ne mi abimiz tüm bunlara karşı hukuk mücadelesine devam ediyor.
    Kimse ucu bize dokanmadı diye gidipte kamera kayıtlarını( dükkanlarındaki kameraları yedeklememiş )abimize vermemiş, gidip şahitlik edecek kadar babayiğit olamamış. Ya ertesi gün aynı yerde veya farklı yerde kendilerinin aynı kişi tarafından çarpılmayacağına garanti var mı?
    Herşeyin ucu bize dokanacak diye beklersek bazı şeylerin ucu değil hepsi dokanır.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oncelikle otomobil kullanmiyorsaniz anlayabileceginiz bir sey degil bu. 20 yidir hem motosiklet hem otomobil kullanan biri olarak anlatayim.

Son 2 senedir Istanbulda haftanin artik her gunu trafik var, asagi yukari her yerde, hem avrupa hem anadolu yakasinda. Arabayla bir yerden bir yere gitmek istediginizde yogun saatlerdeyseniz dur kalktasinizdir zaten. Bunu otomobil suren herkes biliyor. Bu esnada da eline telefon almayan kisi varsa, efendim kurallara riya edelim deyip hic bu isi yapmamis varsa gelsin elinden opeyim.

Sonralikla evet, elinde telefonla arac suren kisi hakikatten kufru hakediyor. Motordayken de gorunce sinkafli laflar savuruyoruz. Ben de iste neden kismini anlatmis oldum.

Fakat simdi 50km ve uzeri hizda ilerleyip bu bahsettigim seyleri yapanlar var, onlar gercekten orospu cocugudur. Bunu da soylemem gerek.
    Angrypower, EmirŞengezer ve hakaniko bunu beğendiler.

bu işin en güzel örneği şu iki arkadaş.
    https://www.youtube.com/watch?v=RCLbFC3lQ50

Motosikleti
    Forza 250
    Dün gördüğüm 50-60 lı süratlerde elinde telefon whatsappdan mesaj yazan CBF150'li motorcu abimize ne demeli :D

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Story atıyordur. Story sebebi de:

Arabam var
    Mutluyum
    Araba sürmeyi biliyorum
    Süperim
    Zenginim
    Otobüse binmiyorum
    Mutluyum
    Arabam var

o da şirket arabasıdır kesin
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Action camlardan önce cep telefonu kamerasıyla top speed deneyen bi kitlemiz varken,selfie çeken ablalar şu anlık masum bence.
    atalayalper bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle otomobil kullanmiyorsaniz anlayabileceginiz bir sey degil bu. 20 yidir hem motosiklet hem otomobil kullanan biri olarak anlatayim.

Son 2 senedir Istanbulda haftanin artik her gunu trafik var, asagi yukari her yerde, hem avrupa hem anadolu yakasinda. Arabayla bir yerden bir yere gitmek istediginizde yogun saatlerdeyseniz dur kalktasinizdir zaten. Bunu otomobil suren herkes biliyor. Bu esnada da eline telefon almayan kisi varsa, efendim kurallara riya edelim deyip hic bu isi yapmamis varsa gelsin elinden opeyim.

Sonralikla evet, elinde telefonla arac suren kisi hakikatten kufru hakediyor. Motordayken de gorunce sinkafli laflar savuruyoruz. Ben de iste neden kismini anlatmis oldum.

Fakat simdi 50km ve uzeri hizda ilerleyip bu bahsettigim seyleri yapanlar var, onlar gercekten orospu cocugudur. Bunu da soylemem gerek.
    Ben varım Onur ağabey, her gün günde 150-200km arası şirket aracı kullanıyorum. Şahsi aracımda ve şirket aracımda kesinlikle araca binerken bluetooth kulaklığımı takar binerim. Ankara'da trafik pek sıkışmaz, sıkışacak güzergahlarıda ben kullanmam. Birde burası İstanbul gibi değil, her zaman kapalı yolun açık alternatifi vardır, belkide sebep budur ☺️

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Öncelikle otomobil kullanıyorum, ama hızı kaç olursa olsun trafikteteyse veya hareket halindeyse telefonla uğraşmak yanlış.
    Ben araba kullanırken sigara dahi içmiyorum.

atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malaguti Dune 125-X Black Edition
    iki kere kaza yaptım motosiklet kullanırken. O kazalar olmasaydı kullanışım, trafiğe ve araçlara bakışım bugünkü gibi olamazdı.

Trafikteki a'dan z'ye tüm hareket eden objeler benim için potansiyel tehlike. Yoldaki poşet, kaldırım kenarındaki kedi, lastiği yola doğru dönük olarak kenarda duran araba, dinamit gibi ortalıkta dolaşan paketçiler, elinde telefonla yolda yürüyenler.. Say say bitmez.

Bu arada keşke küfür ettiğinizde bayan sürücüler sizi anlayıp bir daha aynı hataları yapmasalar ya da hepimiz küfür edip onları yola soksak! Her küfür ettiğiniz bayan sürücü emin olun o andan sonra motosiklet kullanıcılarına karşı daha da duyarsız ve ön yargılı olacaktır.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)