Birlikte bi şeyler içmek isterdim ama namussuzun pahalı zevkleri vardı. Ayrıldık
Birlikte bi şeyler içmek isterdim ama namussuzun pahalı zevkleri vardı. Ayrıldık
Dhoom 3. Tüm hareketlerini.
Ben motosikletimle aya gitmek istiyorum. Fezaya uçmak, yıldızlara dokunmak... Böylece CBF150' nin uzay boşluğunda dahi çalışabileceğini kanıtlamak, onunla güneşe yaklaşıp güneşlenmek, D vitamini almak, sonra üzerinde akıllı yaşam belirtilerinin az da olsa bulunduğu bir gezegene (mesela Dünya) inip onların arasına karışmak, onlardan biri olmak.
"Profesyonel görüş: Hastada ankisiete belirtilerine ek olarak potansiyel manik depresif şizofren görülmüş, acilen tedaviye başlanması gerektiği tespitine varışmıştır."
.d BENZIN ALMAK YAZMIS ARKADASIN BIRI. EN KLAS CEVAP OLMUS
Sadece kullanmak istiyorum Çünkü 1 aydır garajda yatıyor bozuk
Sadece gitmek.
Çok depresif gelecek ama sadece her şeyden uzaklaşıp gitmek bile altında çok büyük hissiyatlar barındıran bir mesele aslında
Paranın siyasetin hırsızın arsızın olmadığı, ayakkabı giymenin bile zarurui olmadıkça gerekmediği bir yerlere gitmek gerek.
Yıldızların altında uyuyabileceğin, parfüm kokusu yerine toprak kokusu alabileceğin yerlere gitmek ve bir daha dönmemek
Litrelik makinelerim olsun istiyorum, her markadan, her türden. Birsürü motosikletim olsun, yanyana evin önünde dursunlar. Canım isteyince Piste giriyim basıyım viraj yapıyım, canım istediğinde uzun yol yapıyım, yanlıyım, teker yapıyım.
Ben bi çay daha koyim kendime bak gene şeyoldum..
Kazasız belasız sağlıkla binelim yeter
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
Ne fanteziler cikti be uzaya giden kafasiyla kivilcim cikaran... yanliz alip basini bir yerlere gitmek istiyen dünayayi gezmek isteyen bayagi kapitalizm magduru da varmis
military gun bobber ....
ben italya turu attım italyada beverliy 500 kiraladık italya turu attık, yunanistana gittim geldim tabii hayal etmek güzel oluyorda gerçekler pek hayallerle örtüşmüyor o toz pembe rüyalar gerçekde karşına bol bel ağrısı,kalça ağrısı ,halsizlik , üşütme v.b gibi unsurlarla geri dönüyor.. kendine bir ay gelemiyorsun..
avrupa turu hayalim vardı italyadan sonra doydum tura yeter dedim daha büyüğüne gerek yok.. şimdi yapsam yapsam karadeniz ege turu atarım oda kafa dengi bir iki kişiyle doğu turu falan atarım o kadar..
plakasız yürüyen çin'imle trafik polislerinin yanından tam gaz geçıp selam vermek. (ama cepte 3.000 hazır etmek lazım :D)
Tuz gölünde sürmek.
Konya ovasında sürmek.
Hamdım, piştim, hala hamım.
İron But yapmak var aklımda ama öncesinde baya bir antrenman gerekiyor.
ön kaldırmak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)