Ben dogu avrupa + rusya turuna cikmak isterdim cekya ukrayna rusya litvanya falan ama benim hatun beni keser o ülkelerden hic haz etmez kendisi. sizinde böyle motorla yapmayi hayal ettiginiz sey(ler) var mi?
Ben dogu avrupa + rusya turuna cikmak isterdim cekya ukrayna rusya litvanya falan ama benim hatun beni keser o ülkelerden hic haz etmez kendisi. sizinde böyle motorla yapmayi hayal ettiginiz sey(ler) var mi?
Sadece gidonu kilitleyip evin önüne koymak..
şuan sadece binmek istiyorum 10 gündür otoparkta duruyor kolum alçıda olduğu için binemiyorum ve çıldırıyorum
Şöyle sadece altı aylığına işten güçten ayrılıp (nerde o gunler, parasiz izin de bana uyar), motosikletle yaz sıcağında bazen dağ başında bazen deniz kiyisinda çadır kurmak, pansiyonda kaldığım zamanlarda sadece kart tasiyip nakit bulundurmamak keza benzinlikte de, bu surede nerde akşam orda sabah yiyip içmek okumak ve yorulduğum yerde hırsız korkusu olmadan motosikleti oracikta bırakıp horul horul uyumak istiyorum plansız programsiz, öznesinde motosiklet, çok yer çok kilometre ve işsizlik olmalı !
Maalesef bin türlü düşünceyle haftasonu sadece birgün kullaniyorum, bu hayalin çok uzağındayım şu sıra..
Rahmetliyle arkalı önlü sürmek..
Balkanlara gidip dedemlerin sırp zulmü yüzünden geldiği Prizren ve Priştina gibi yerleri görmek. Oradaki akrabaları ziyaret etmek, bolca gezmek istiyorum.
Şuan mümkün değil ama zaman ve maddiyat elverirse belki ilerde olur.
Oraları gördükten sonra da belki doğudaki Azerbaycan, Türkmenistan gibi ülkeleri görmek isterim.
Sonrada devrimkr senin dediğin yerleri görmek isterim. Sonuçta bekarım bana karışanda yok
Çok daha iyi viraj alabilmek.
İstanbuldan çıkıp tüm ülkeyi gezmek sevgilimle..Belki bunu yapamadım ama suzukimle çok güzel şeyler yaşadım , iki şeyi unutamam ilk aldığım gün sevgilimle beraber şifa rampasını 150 km hız ile tırmanır iken oha bu ne biçim makineymiş demem, bir de deli gibi kar yağarken aldığım siparişler için yola koyulmam ve o siparişlerle o yolu o göz gözü görmeyecek şekilde kar yağışı altında dörtlüleri yakarak gidip gelmem ve para kazanmam..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Azerbaycan - Türkmenistan - Özbekistan - Kırgızistan - Kazakistan - Rusya üzerinden Yenisey Irmağını takip ederek Altayları aşmak ve Tuva Cumhuriyeti'ne gitmek. Kamlarla tanışmak.. Dönüşte de Moğolistan üzerinden Orhun anıtlarına uğramak, atalarımın at koşturduğu steplerde gazlamak, Yurt çadırlarında uyumak, Doğu Türkistan'da dertlenmek, Tanrı dağlarının havasını içime çekmek, en son da Ötügen'e erişmek.. Ömrüm yeterse bir gün mutlaka...
Kızımla beraber saatlerce, günlerce, haftalarca, aylarca, yıllarca gezmek. (kızım 2 yaşında)
Respect
stoppie ve eve sokmak, yakın zamanda ikisinide yapıcam
Tünele hızımı alarak girip bir bilim kurgu filminden fırlamış gibi tünelin içinde tam tur dönüp çıkmak.Varmı daha iddialısı 😂
Onu sevdiğimi söylediğimde , uyudunmu diye sorduğumda ,bağa mırın kırın kapris yapmasını isterdim (duyar duymazda derhal şutlardım , çekemem bu saatten soora vesselam.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)