Eski motosikletlerinizi özlüyor musunuz?
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Eski video ve fotoğraflara bakıyordum. Bir anda kendimi sahibindende kuba black cat bakarken buldum. Size de oluyor mu böyle
Geçen gün de as150 videolarımda "ulan ne güzel motordu keşke satmasaydım" dedim. 1 yıl içinde 3ncü motosikletim ve 2ay gibi çok kısa sürdüğüm top speede 80de kalan jantı yamuk depo kapağı kırık black cat gibi bir çinliyi bile özlüyorum. Çok garip. Keşke yeni motor almak için satmak zorunda kalmasak
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Reklamlar
-
İlk motorum sayabileceğim, 2 sene 17000 km kullandığım RKS Titanic 150-S'i keşke satmasaydım diyorum. Şu anki motorum RKS'ye 10 basar ama ne bileyim kenarda dursaydı, arada bir tozunu alsam, zincirini yağlasam güzel olurdu.
-
Xmax motorum burnumda tütüyor..
Sattiğim dallama arkadaş 2 ay binip başkasina satmiş(Yuzune karşi sövdüm)..yaban ellere gitti motor..
2015 40bindeydi rolex saat gibi çalişiyordu km´yi gören inanmiyordu öylede bir zalımdı...
-
bende daha yeni ayrıldım özlemedim sanırım
-
2007-2012 arasi yaz kis kullandigim asya nostalji 125 Allah belasini versin hic özlemoyorum acilmadik vidasi bozulmadik yeri kalmadi yaklasik 40-50 bin km sürdüm (son sene 39 binde gösterge telden bagimsiz tamamen bozuldugundan net bir rakam veremiyorum )sasi bile kirildi iki kisi sirtimizda tasidik göt cebimde 14-15 anahtar tasimaktan götümde hala anahtar izi var, götümün sol yanadiginda da tornavida izi sevisirken götümü dönemiyorum ayip olmasin diye motoru sattigim gün cinliye tövbe ettim simdiki motorumla mutluyum.
-
Benimki özlemek değilde , mavi Ybr'mi 3000 liraya satmıştım , satmasaydım şimdi 6-7000 tl'ye okuturdum çok pişmanım :D
Altından çok arttı fiyatları :D
-
Ben eski motorumu pek özlemiyorum kendisini cok ittim ama suanki Ybr 125imi satmaya korkuyorum satarsam cok ozlerim namussuzu, yarin dunya turuna cıkıyoruz deseniz saat kaçta yola cıkıyoruz diye sorarım. O derece alıstim sorunsuzluğa
-
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
Ben eski motorumu pek özlemiyorum kendisini cok ittim ama suanki Ybr 125imi satmaya korkuyorum satarsam cok ozlerim namussuzu, yarin dunya turuna cıkıyoruz deseniz saat kaçta yola cıkıyoruz diye sorarım. O derece alıstim sorunsuzluğa
Al bendende o kadar,benim crypton senin ybr bu gidişle iki pulsar eskitecek gibi...
-
Peugeot Trekker 100 ilk motorumdu. Çok iyi bir 2t scooter, hala biniyorum. 1998 senesinde almıştık... 20 yaşında ve durumu bayağı iyi...
-
Ben motosiklete başlayalı çok olmadı fakat şuan 4. motosikletimi kullanıyorum.
İlk motosikletim ktm rc200 ü çok özledim en çok özlediğim motosikletim ne kadar basarsam basayım 2.7 yi geçemedim.
Hatunla azıcık sakin kullanınca 1.8 lere düşmüştü. Frenleri mükemmeli hiç kitlemedim ilk motorum olmasına rağmen.
İkinci motorum ktm duke 250 yi çok özlemedim sanırım ama oyuncak gibi olması çok zevkliydi.
üçüncü motorum r25 i hiç özlemedimm frenleri berbattı ve yakıtı içiyordu.
KTM RC200 aklımdam hiç çıkmıyor. Her motosiklet alacağım zaman rc390 lara bakıp bulamayıp sonrasında diğerlerini aldım.
-
Ramzey cup vardı 100lük lan az kahrımızı çekmedi ya onun özlerim bir de burgmanimi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
1990 model puch monzayı deli gibi özlüyorum.
-
Sadece 100 km de 4-5 litre yakmasını özlüyorum
-
ya ben motorlarımı çok seviyorum ama binerken çok seviyorum. iş satmaya gelince zerre kadar düşünmem, satar geçerim. özlemem de.
-
ilk motorum ybr125di özlemiyorum, sonra rx3ievo onu hiç özlemiyorum, duke200 2.7lt felan yakıyodu onu biraz özlüyorum 😀, duke 390ıda özlemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Huseyin9595 adlı üyeden alıntı
Ben motosiklete başlayalı çok olmadı fakat şuan 4. motosikletimi kullanıyorum.
İlk motosikletim ktm rc200 ü çok özledim en çok özlediğim motosikletim ne kadar basarsam basayım 2.7 yi geçemedim.
Hatunla azıcık sakin kullanınca 1.8 lere düşmüştü. Frenleri mükemmeli hiç kitlemedim ilk motorum olmasına rağmen.
İkinci motorum ktm duke 250 yi çok özlemedim sanırım ama oyuncak gibi olması çok zevkliydi.
üçüncü motorum r25 i hiç özlemedimm frenleri berbattı ve yakıtı içiyordu.
KTM RC200 aklımdam hiç çıkmıyor. Her motosiklet alacağım zaman rc390 lara bakıp bulamayıp sonrasında diğerlerini aldım.
390lar 200lerin 2 katını yakıyor bence pek bulaşma, s^akin kullanım diye birşey yok alet seni apaçiliğe teşvik ediyor.
-
CBR 600 F im. Burnumda tütüyor.
-
devrimkr adlı üyeden alıntı
2007-2012 arasi yaz kis kullandigim asya nostalji 125 Allah belasini versin hic özlemoyorum acilmadik vidasi bozulmadik yeri kalmadi yaklasik 40-50 bin km sürdüm (son sene 39 binde gösterge telden bagimsiz tamamen bozuldugundan net bir rakam veremiyorum )sasi bile kirildi iki kisi sirtimizda tasidik göt cebimde 14-15 anahtar tasimaktan götümde hala anahtar izi var, götümün sol yanadiginda da tornavida izi sevisirken götümü dönemiyorum ayip olmasin diye motoru sattigim gün cinliye tövbe ettim simdiki motorumla mutluyum.
ahaha güldürdün dostum 😂😂
-
hokahey adlı üyeden alıntı
ya ben motorlarımı çok seviyorum ama binerken çok seviyorum. iş satmaya gelince zerre kadar düşünmem, satar geçerim. özlemem de.
duygusuz adam :D
-
Hyosung rx 125 sm, 14.5hp, üstten çift egzantrikli, 120 yapan, 3 lt tüketimi asla geçmeyen bir motordu, boyun kısa olmasa satmazdım, bir ramazan günü oruçluyken önüme ani araba çıkınca yatırdım yere, sonra biletini kestim
-
Özlemiyorum ama şimdi motor kimlerin elinde nerelerde diye merak etmiyor değilim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)