tamamdır 20.30 da buluşuyoruz.
tamamdır 20.30 da buluşuyoruz.
Hayatonda
he,he, baba naparsak yapalım, bu başlık güdük kaldı, ötekine göre..
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
erdoğancığım nasılsın ben barış göztepe parkından hatırlarsın, hani pit bulllarım vardı ya bende dylan almak niyetindeyimde şunun bagaj hacmi nedir, gösterge panelinde saat varmı neler var tripmetre varmı, elinde foto varsa gönderebilir misin?
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Oo Barış kardeşim.. ne haber yaaa..
Bu sayfalar arkadaşların da dediği gibi biraz güdük kaldı millette alışkanlık işte hep diğer tarafta coşuyoruz.
Bagaj olayı yetersiz ama her motorda bagaj ufaktır.. Ben çanta kullanıyorum hatta son günlerde biraz da abarttım galiba satan adamları bile şaşırtacak kombinasyonlarla motora çeşit katıyorum..
şu başlığımıza da buyur;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-150-a-76.html
Hayatonda
mrblar ben bir honda yetkili servis personeli olarak en sevdigim modellerin başında dylan 150 geliyor.
motosiklet o kadar güzel ve alımlıkialan bidaha satmıyor
bayadır arıyorum bi tane dylan ama kimse satmıyor.
ben ona küçük canavar diyorum o benm küçük canavarım
herkeze kazasız günler dilerim.
saygılarımla...
keşke benim de olsaydı bi motorum
yeter ki ayağımı yerden kessin
Arkadaşlar Dylan kullanıcılarına ya da bu konudan anlayan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.
2.el motosikletler satılırken bilirsiniz ki bazen km düşük gözüksün diye motosikletin toplam kmsi bazı hilelerle düşürülebiliyor.
sormak istediğim Dylan gibi dijital km sayacı olan motosikletlerde bu gibi hilelere başvurula bilir mi?
mrb arkadaslar benımde dylan 150 motorum var motorla yuksek hıza çıktııgım zman çok çekme yapıyo saga ve sola nedendır bu sorunla karsılasan oldumu.
merhaba ben yenı uye oldum kendımı tanıtayım celil istanbul ümranıyede oturuyorum bu forumlarıda yaklasık 1 aydır tkıb edıyorum herkese ı sohbetler
bende varım honda dylan olarak ;)
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
kimse yokmuu? bendede yaklaşık 8 aydır dylan var sayfayı çok daha uzun zamandır takip ediyorum ama çok sessiz kalınmış anlaşılan dylanlardan kimsenin şikayeti yok
bende en büyük katkı benim zannediyodum kendimi avutuyormuşum meğerse
ben bişey sorcam arldaşlar şimdi ben ya asya 150t alcam yada 2el honda dylan alcam hangisini öneriyosunu?
Asya kesin olmamakla beraber 8-9 beygir civarı. Ömürleri daha da belirsiz. Kimi 1.000 km gidemiyor. Kimi 10.000 km. Kimi 20.000 km. 1.000 km de 1 kayış değiştirilir. Son sürati de km saati doğru göstermemekle beraber 90-100 km/h dir. Hava soğutmalıdır. Parçaları ucuzdur. Ancak sık parça değiştirteceği için Dylandan daha pahalıya gelir. Bakım ücretleri ucuzdur, 1.000 km de 1 bakıma götürürsün.
Dylan 15.8 beygirdir. Motoru biten Dylan görmedim, duymadım. Hepsi hala kullanılıyor. 100.000 km kullanılanı biliyorum maksimum. 40.000 km ,30.000 km 20.000 km Dylanlar biliyorum hala da kullanılıyor. 16.000 kmde kayışı değişir. Son sürati 130 km/h dir. Rampa aşağı 140 km/h ve daha fazlasını yaptım. Su soğutmalıdır. Sen sürebildiğin sürece benzinin bitene kadar tam gaz sürebilirsin gücünde en ufak bir azalma olmaz. Parçaları pahalıdır. Özellikle dış plastik kısmından bir parça değiştireyim dersen uçuk kaçık fiyatlar var. Örnek olarak ön lastik üstü çamurluk 120 lira. Motor kısımda zaten parça ihtiyacı olmuyor. Bakım ücretleri km ye göre değişiyor 50-60 lira civarı. Ancak balata,kayış gibi bitip değişmesi gereken bakımlarda 200 lira civarına çıktığıda oluyor. Ancak o bakımlar 16.000 kmden sonra gerekiyor. BAkımları da 4.000 km de 1 dir.
Birde burası biraz küçük kaldı asıl Dylan başlığı şurasıdır:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lan-150-a.html
Çok vaktinizi alır ama Dylan hakkında çok şey öğrenirsiniz.
Benim fikrim sağa sola bakkala, pazara gitmek için alacaksanız asya almayın yine bir honda activa ve ya beat alın oda 2. el olabilir. Asya alırsanız motordan soğuma ihtimaliniz var. Belki hiçbir sorun çıkartmayadabilir ancak çin malı motorların biri diğerini tutmuyor. 1.500 lira civarı para verip risk alırsınız. 2.el bir hondaya verdiğiniz paranın tamamı motora olur. Ama çok gezen biriyseniz ve keyif almak istiyorsanız Dylan alın. Kmsi düşük olursa tabiki daha iyi olur ama 20.000-30.000 km deki temiz DYlan lar bile Asyadan kat kat üstündür.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
merhabaaa ben yeni üyeyim buraya ve bende honda dylan kullanıcısıyım 1 yıldır.bu arada tek bayan benim herhalde bu motoru kullanan sizlerle tanışmayı çok isterdim ben sinem...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)